Menu
Bloggeriet

Opdateret

Så trykkede jeg atter på den lille knap i maskinhuset hvorpå der står ”WordPress 2.8.2 er klar! Opdater nu.” og som sædvanlig tog det under to minutter, så var det klaret. Dejligt at det altid er så let og ligetil. 🙂

14 kommentar

 • Helle K.
  22. juli 2009 at 10:22

  Det må jeg da lige prøve – det lyder næsten for nemt 😉

  Reply
 • Olines
  22. juli 2009 at 11:32

  Hjælp jeg kan ikke finde den lille knap i mit maskinhus? Kan du guide mig?

  Reply
 • Catarina
  22. juli 2009 at 13:44

  Helle K.
  Det er for nemt og jeg har aldrig haft problemer af nogen art. 😀


  Olines
  Så vidt jeg kan se så køre din blog på WordPress.org og ikke på dit eget domaine – derfor tror jeg ikke der er nogen ”knap” da WordPress.org sørger for alle opdateringer. Hvis jeg ikke har ret, så gi’ mig lige et praj, så skal jeg nok prøve at guide dig. 🙂

  Reply
 • Helle
  23. juli 2009 at 19:17

  Åhhhhhhh – jeg har endnu ikke fået opdateret én eneste gang. Og nu kan jeg (mærkelig nok) slet ikke uploade billeder mere – og Liselotte-Slagt-en-hellig-ko siger, at det KAN skyldes, at jeg bør opdatere – åhhhhhhh – jeg MÅ se at få gjort et eller andet … :-/

  Reply
 • Catarina
  24. juli 2009 at 11:39

  Helle
  Jeg er tilbøjelig til at gi’ Liselotte ret. Jeg har aldrig haft nogen problemer af nogen art med bloggen her og jeg har altid opdateret når der kom ny opdateringer. Det gør jeg jo også når der kommer opdateringer til PC en . 🙂

  Du må i gang, det er slet ikke så giftigt, bare du lige slår alle plugin fra inden du trykker på knappen, så skulle det ikke gå galt eller det skulle jeg ikke mene det kan gøre, men man skal vel aldrig side aldrig. 😉

  Reply
 • Helle
  24. juli 2009 at 17:37

  Slå plugins fra …. ?!?! Jeg går allerede i præstationsangst …

  Reply
 • Helle
  24. juli 2009 at 18:21

  Nu prøvede jeg alligevel at pille lidt.

  Jeg har nu ved hjælp af min Total Commander og ftp server fået kopieret en back up af min blogs filer ud i en mappe, som jeg har smidt på skrivebordet.
  Og så har jeg downloaded zip filen 2.8.2. Den har jeg også smidt på skrivebordet.

  Og så skal jeg deaktivere mine plugins?

  Næste skridt – er det så at jeg ved hjælp af min Total Commander og ftp server kopierer filerne fra zip filen 2.8.2 (som jeg først udpakker i en mappe) over på Helleshyggeblog og overskriver filerne?

  Reply
 • Catarina
  24. juli 2009 at 18:58

  Plugin hvis du har nogle… der skal du tryke på ”deaktivere” knappen og så skifte til WP standart thema for derefter at overskrive de filer du nu har udpakket.

  En anden gang behøver du ikke at downloade, men bare trykke på knappen inde i kontrolpanelet og indtaste di kode til hotellet.

  Håber du kan forstå vejledningen – husk at læse denne her og følg den.

  Opdatering:
  Før du opdaterer noget, skal du sørge for at lave backups af alle filer, du har lavet om på – så som index.php.

  1. Slet dine gamle WP-filer. Husk at gemme filer, du har ændret
  2. Upload de nye filer
  3. Gå i din browser til http://www.helleshyggeblog.dk/wp-admin/upgrade.php
  4. Ville du gerne haft mere? Det var såmænd det hele!

  Reply
 • Helle
  24. juli 2009 at 19:58

  Slet mine gamle WP filer, skriver du? Jamen er det ikke dem, der blot overskrives når jeg uploader dem fra zipfilen jeg hentede?

  Og når man er færdig, så slår man sit eget tema til igen og aktiverer plugins igen?

  Jeg trykkede også på knappen inde i mit kontrolpanel – og herfra kom jeg ind på en side, hvorfra jeg kunne downloade den nye version … Er der en anden måde? Eller det er måske sådan at når man har gjort det første gang, så er det anderledes de efterfølgende gange?

  Reply
 • Catarina
  25. juli 2009 at 09:42

  Helle
  Jow du overskriver bare de gamle filer – og dermed er de gamle slettet. (Det var en smule dårligt formuleret af mig)

  Når alle filer er overskrevet med de nye skriver du i din browser http://www.helleshyggeblog.dk/wp-admin/upgrade.php
  og når den skriver at alt er ok, aktivere du dine plugin og dit thema igen.

  Ja der er en anden måde, men den kom åbenbart først i version 2.8, for når du trykker på kanppen der, kommer du om til en side i “maskinhuset”, hvor du bare indtaster koden og wupti, så klare WP det hele selv på under to minutter. 🙂

  Reply
 • Helle
  25. juli 2009 at 12:25

  Tak.
  Nu har jeg deaktiveret thema og plugins og overskrevet filerne.

  Linket her: http://www.helleshyggeblog.dk/wp-admin/upgrade.php siger lige nu at siden ikke kan vises. Er det fordi der går et stykke tid, inden den fortæller at er OK?

  Reply
 • Helle
  25. juli 2009 at 12:43

  Heeey!!!!! Nu virker det hele igen! Jeg har simpelthen opdateret! WOW!!!

  1000 tak for hjælpen 🙂

  Reply
 • Catarina
  25. juli 2009 at 14:58

  Helle
  Weee tillykke, det er slet ikke så svært og næste gang du trykker på knappen i maskinhuset, skal du enda kun skrive koden og den klare resten selv.

  Du er noget af en WP hej. 🙂

  Reply
 • […] ikke lige det er mere end en lille måned siden jeg sidst opdaterede WordPress her, men det er nu lidt længere siden. Men nu er den nyeste version klar og atter var det bare et tryk på den lille knap i maskinhuset, […]

  Reply

Skriv en kommentar