Menu
Livet

Rundtosset

Hold da lige op hvor har vi været omsværmet i dag. Det har været et jagerfly på vingerne og i en hel time susede det rund i i cirkel over området her. En overgang overvejede jeg om ikke sådan en pilot kunne blive rundtosset. Men selvfølgelig bliver de ikke det, det var bare underligt at han/hun kræsede rundt over hovederne på i lang tid.

Jægerfly

Jeg gad godt vide hvad han lavede deroppe i så lang tid. Men det gav mig tid til at få taget et par billeder, selvom han ikke fløg helt lavt, så fik jeg da et par stykker. Hvis du har lyst kan du se den her.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Anne
  6. august 2009 at 18:07

  forsøgt at jage alle de svirrerfluer af banen? 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. august 2009 at 18:35

   Ahhh hvor er du bare klog – det er da det den var der for. 😆

   Reply
 • Anne
  6. august 2009 at 22:17

  jamen..jeg ka´noget 😀

  Reply
  • Catarina
   7. august 2009 at 07:04

   Anne
   Ja du er ski’ go’ 😆

   Reply

Skriv en kommentar