Rundtosset

6. august 2009

Hold da lige op hvor har vi været omsværmet i dag. Det har været et jagerfly på vingerne og i en hel time susede det rund i i cirkel over området her. En overgang overvejede jeg om ikke sådan en pilot kunne blive rundtosset. Men selvfølgelig bliver de ikke det, det var bare underligt at han/hun kræsede rundt over hovederne på i lang tid.

Jægerfly

Jeg gad godt vide hvad han lavede deroppe i så lang tid. Men det gav mig tid til at få taget et par billeder, selvom han ikke fløg helt lavt, så fik jeg da et par stykker. Hvis du har lyst kan du se den her.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Anne 6. august 2009 at 18:07

  forsøgt at jage alle de svirrerfluer af banen? 🙂

  • Reply Catarina 6. august 2009 at 18:35

   Ahhh hvor er du bare klog – det er da det den var der for. 😆

 • Reply Anne 6. august 2009 at 22:17

  jamen..jeg ka´noget 😀

  • Reply Catarina 7. august 2009 at 07:04

   Anne
   Ja du er ski’ go’ 😆

  Skriv gerne en kommentar