Menu
Hverdagen

Dejlig pakke

Som nogle er bekendt med, så kan jeg godt lide at handle i La Senza i Fields. Jeg får en super service og det er lækre sager de har på hylderne. Jeg handler dog mest online (fra deres UK afdeling, da det er den de henviser til), da jeg ikke kommer forbi Fields særligt tit.

I søndags bestilte jeg lidt nye forsyninger, ikke noget fancy, bare lidt almindeligt lingeri. I går kom pakken fra UK, og som sidst, var den pakket yderst delikat pakket ind. Inde i den ret anonyme brune forsendelseskassen, ligger der en sort æske, som lige akkurat passer i. I æsken ligger mit lingeri, sirligt pakket ind i silkepapir og med duftkugler. Selve lingeriet er heller ikke bare kastet ned i æsken, nej det ligger sirligt, med skiftevis sort og hvid. Jeg elsker at få pakker derfra!

La Senza


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

12 Kommentar

 • Gitte
  12. august 2009 at 10:45

  Nej hvor lækkert. Glad for at høre man kan shoppe online, man kan godt kan blive afhængig af deres lækre kvalitet og pasform. Så tak for tippet:-)

  Reply
  • Catarina
   13. august 2009 at 08:10

   Gitte
   Det troede jeg du allerede vidste. 🙂 Jeg er for længst blevet afhængig. 😉

   Reply
 • Søren (Kbh)
  12. august 2009 at 11:05

  Ups, pas på lingeriet hvis du skal til Knuthenborg el.l. steder 😉
  http://www.funny-potato.com/funny-baboons.html

  Reply
  • Catarina
   13. august 2009 at 08:11

   Søren (KBH)
   Det er sørme godt jeg ingen tagbox har. 😆

   Reply
 • Karin
  12. august 2009 at 16:33

  Det ser virkelig lækkert ud. Kender ikke forretningen, det er lidt for langt hjemmefra. Det kunne friste engang når jeg igen tager til Kbh., så kunne det være et af de nye steder der skal besøges. Har endnu ikke været i Fields, så jeg har noget tilgode.

  Reply
  • Catarina
   13. august 2009 at 08:12

   Karin
   Det skulle du tage at gøre – jeg vil næsten garanter dig for at det bliver en oplevelse. 🙂

   Reply
 • Tina - omme i London
  13. august 2009 at 01:20

  Det er bare en dejlig forretning og saadan pakker de altid ind, uanset hvor lidt man koeber for. Det kan jeg godt lide.

  Reply
  • Catarina
   13. august 2009 at 08:13

   Tina
   Det er dejligt at også online butikker gør noget ud af forsendelsen. Sidst jeg købte, købte jeg meget og da var det lige så fint pakket ind som nu her, hvor jeg ikke købte så meget. 🙂

   Reply
 • Anna
  14. august 2009 at 21:09

  Aii hvor fint! Jeg kender slet ikke det mærke – er det godt til lidt halvstore skålstørrelser mon?

  Reply
 • Catarina
  15. august 2009 at 08:52

  Anna
  Nu har de mange forskellige mærker, så mon ikke de også har nogle i halvstore størelser. 🙂

  Reply
 • Leif
  15. august 2009 at 20:01

  Og selvfølgelig kan du ikke nøjes med at købe en enkelt eller to 🙂

  Omvendt er det jo fint at gå efter at få noget volumenrabat 😉

  Reply
 • Catarina
  15. august 2009 at 21:07

  Leif
  Nej selvfølgelig ikke, jeg mangler jo 🙂 men jeg fik nu heller ikke rabat, kun på forsendelsen. 😉

  Reply

Skriv en kommentar