Dejlig pakke

Som nogle er bekendt med, så kan jeg godt lide at handle i La Senza i Fields. Jeg får en super service og det er lækre sager de har på hylderne. Jeg handler dog mest online (fra deres UK afdeling, da det er den de henviser til), da jeg ikke kommer forbi Fields særligt tit.

I søndags bestilte jeg lidt nye forsyninger, ikke noget fancy, bare lidt almindeligt lingeri. I går kom pakken fra UK, og som sidst, var den pakket yderst delikat pakket ind. Inde i den ret anonyme brune forsendelseskassen, ligger der en sort æske, som lige akkurat passer i. I æsken ligger mit lingeri, sirligt pakket ind i silkepapir og med duftkugler. Selve lingeriet er heller ikke bare kastet ned i æsken, nej det ligger sirligt, med skiftevis sort og hvid. Jeg elsker at få pakker derfra!

La Senza

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
12 thoughts on “Dejlig pakke”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.