Menu
Livet

Fredag er lig weekend

.. og denne weekend bliver huset fyldt, for alle drengene kommer hjem. Det bliver så godt, det er alt for længe siden vi alle har været sammen.

Jeg elsker fredag, dagen som altid er en smule anderledes og meget meget længere end alle andre dage, dagen som skyder weekenden i gang. Denne fredags vejr, ser ikke ud til at blive en lige så skøn sensommerdag, som den vi blev beriget med i går. Næ, det ser ud som om, der godt kan komme vand ud af de skyer, som hænger over Fyn og vind, er der også mere af, end jeg bryder mig om.

Æbletræet

Æbletræet byder sig heller ikke om vinden, det smider om sig med æbler. Jeg kan ikke mere end lige fjerne dem, så er græsset atter fyldt.

Lige om lidt, smutter jeg op til Vissenbjerg for at provianteret en smule. Når vi bliver så mange her i weekenden, som vi gør, skal der en del til.

I eftermiddag, vil jeg så trille en tur sydover for at hente fire drenge og deres vasketøj ved Ballebro. Det skal live godt af få Sønnike hjem igen, det er jo 14 dage siden jeg så ham sidst. Han er meget glad for at være på efterskolen og i sidste ende er det jo det vigtigste.

Ahh fredag, den bedste dag på ugen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Fru E
  28. august 2009 at 09:49

  Vores børns glæde for deres uddannelsesvalg er fantastisk. Når de trives, trives vi :o)

  God weekend.

  Reply
  • Catarina
   28. august 2009 at 09:54

   Fru E
   Når bare de trives med det de laver, så er jeg glad.

   Også en god weekend til dig og familien. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar