Menu
Livet

Weekend Visitor

Sønnike er hjemme i denne weekend, dels for at få vasket, selvom at faktisk er blevet ret så ferm til at bruge efterskolens vaskemaskine, men også fordi hans pc er i udu og det kan jo være, at han mor kan klare ærterne for ham. 🙂

Jeg kikkede på den i aftes, for det første lød den som om der var smuttet en fiskekutter ned i maskinen og for det andet, så kunne jeg slet ikke komme i kontakt med harddisken. Da jeg så smed genopretnings DVDen i, startede den også fint nok, men så kom der en harddisk fejl og den kunne ikke fortsætte. Nu står den på ny pc til sønnike, selvom jeg ikke synes at en holdbarhed på 2 ½ år er helt ok, men selvfølgelig, set i lyset af hvor meget den bliver brugt, så er det vel ok alligevel. 😕

Reklamer

Meget af aftenen blev brugt på, at se i reklamerne om der var noget der kunne bruges og nettet blev også trevlet igennem. Her til formiddag skal vi så rundt og kikke i nogle af de sjove forretninger, så mon ikke han/vi finder én der passer til hans behov. 😉

Nu vil jeg lige drikke min morgenkaffe og se om den ikke kan fjerne den smule “ond i halsen”, som er komme snigende i nattens løb.

4 kommentar

 • Fru E
  12. september 2009 at 10:10

  2½ år er lige i underkanten trods meget brug synes jeg. Desværre når sådan noget teknik går i stykker, så er det erfter garanti perioden er udløbet.

  Mon ikke I finder én i dag 🙂

  God bedring med halsen og god weekend.

  Reply
  • Catarina
   12. september 2009 at 14:46

   Fru E
   Jeg tror mine pc’er holder længere, men de unge menneskers pc’er, får nok nogle flere “tæsk” og derfor holder de heller ikke så længe.

   Tak for de gode ønsker for halsen, den bliver plejet med varme drikke og halspastiller. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  12. september 2009 at 11:46

  God jagt 🙂
  Jeg synes 2½ år er alt for lidt – drengenes komputere er ældre – og de kører stort set altid. Min egen er snart 4 år og denne 3½. Men der er jo ikke noget at gøre ved det – en computer kan han ikke undvære – det ville jeg heller ikke kunne 😉

  Reply
  • Catarina
   12. september 2009 at 14:48

   Helle K.
   Ja det er nok for lidt og det er jo heller ikke billige pc’er de har. Men undvære kan han ikke og ja vi har fundet én, så nu er han glad igen. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar