Menu
Bloggeriet

Jeg breder mig

Efter at have set Liselotte lave sit thema om til en anden brede, har jeg gået og puslet lidt med samme tanke. Jeg sidder ofte og ordner billeder ved den 17” bærbare og der ser så min side en smule ”klein” ud, men på min lille netbook, så det egentlig ok ud. Nu har jeg så ændret størrelsen, så den på den store skærm ser fornuftig ud og på den lille, som har en opløsning på 1024×600, fylder den så at sige skærmen ud. Mit thema er nu 1000px og selvfølgelig i fast brede, andet ødelægger både billeder og layout.

Efterår

Jeg synes faktisk det fungere rigtigt god og billederne bliver, grundet det større layout også større, hvilket jeg egentlig kun synes er en fordel. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • Anita
  21. september 2009 at 15:28

  Ligenu sidder jeg ved Kevins storskærm, fordi min egen bærbare er gået kaput, og jeg kan sagtens se fordelen i at gøre “content-feltet” større. Billederne kommer også meget mere til sin ret, når de får lov at blive større. Men om jeg springer med på vognen ved jeg ikke helt.

  Jeg kan jo se, at der stadig kommer læsere forbi med en lav skærmopløsning og de vil slet ikke få det samme indtryk af min side. Måske hopper jeg med, den dag jeg kan tælle disse på én hånd 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. september 2009 at 15:45

   Anita
   Jeg har også overvejet det ret så grundigt inden jeg ændrede, for jeg ved selv hvor irriterende det er, at komme forbi en side med min netbook der er større end 1024, jeg gider simpelt hen ikke læse den og hoppe videre uden at blinke.

   Der er dog efterhånden ikke ret mange skærme der har en lavere opløsning end de 1024 (så er det fordi det er et bevidst valg fra brugerens side), så derfor hoppede jeg med på vognen.

   Reply
 • Helle K.
  21. september 2009 at 16:21

  Jeg sidder ved min (tidligere ældstes) ældgamle bærbare og der ser ud dejlig ud – som altid 🙂 Jeg vil prøve på den store skærm, næste gang jeg gider tænde, vi er nemlig lidt uvenner for tiden…

  Reply
  • Catarina
   21. september 2009 at 16:40

   Helle K.
   Tak for input, dejligt det ser ok ud hos dig. 🙂

   Hvordan kan det være at du er uvenner med den store skærm ❓

   Reply
 • Helle K.
  21. september 2009 at 16:22

  Forresten så er jeg vild med dit navn der på den røde streg under banneret 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. september 2009 at 16:41

   Helle K.
   Tak, jeg er faktisk også ret glad for det, det er sådan lidt diskret og så alligevel synligt. 🙂

   Reply
 • Liselotte
  21. september 2009 at 17:13

  Jeg er svært glad for mit nye udseende, Catarina, så jeg forstår godt, at du måtte forsøge dig også. Det ser helt perfekt ud på mit hakkebrædt, så “thumbs up” her fra 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. september 2009 at 17:33

   Liselotte
   Tak skal du have, jeg har dog selv lige fundet et par småting der skal rettet, men det er i småtingsafdelingen. Jeg tor også at det bliver et hit, det ser bedre ud på en stor skæm og på den lille er det også ok at den fylder hele breden. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  26. oktober 2009 at 13:12

  Nu spørger jeg sådan ud i den blå luft: Er det nemt at gøre det? Ellers vil jeg slet ikke forsøge mig i den retning – jeg er bare vild med at billederne bliver større. 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. oktober 2009 at 14:09

   Helle K.
   Jeg har kikket lidt på dit css og har også afprøvet deet her på siden. det er ikke lige sådan at gennemskue og da jeg rettede det til, så det ikke helt god ud. Jeg prøver nok igen, bare fordi, og hvis det lykkedes mig, så sender jeg filen til dig, som du så bare kan uploade. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar