Nepals bjerge

27. september 2009

Her er det første rejsebrev fra Daniel, som jo befinder sig i Nepals bjerge.

Det gaar rigtig godt hernede i Nepals bjerge. Den foerste uge saa vi en masse templer og stupaer. Det var rigtig spaendende og smukke bygninger. Stupaer er et gravsted, hvor hellige mennesker ligger begravet. De stoerste stupaer siges at have noget fra Buddha liggende indeni sig.

Derefter stod den paa fem dages trekking. Det var saa haardt, at vi svedte som svin den foerste dag. Det blev i de efterfoelgende dage overskyet, og det resulterede i mindre sved. Til gengaeld gjorde luftfugtigheden, at der kommer iglere frem i jordbunden. De var en pestilens, og man skulle vaere paa vagt hvert eneste sekund. Vi klarede os dog gennem turen med enkelte bid og armene i vejret. Dejligt!

De sidste tre dage tilbragte vi i Chitwan National Park, hvor vi var paa kanosejlads og saa krokodiller, aber mv. Vi badede med elefanterne senere paa dagen, hvor vi red paa dem, blev oversproejtet med vand fra deres snabler og rystet af op til flere gange. Det var utrolig morsomt. Vi var ogsaa paa elefantsafari. Det var lidt kedeligt, men vi fik da set nogle naesehorn!

Nu er vi Pokhara, og vi maa se, hvad vi skal her. Vi ved, at vi skal sejle i kajak paa soen og ud at paraglide.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 27. september 2009 at 14:48

  Dejligt at høre nyt – ikke?
  Det lyder som en fantastisk tur 🙂

  • Reply Catarina 27. september 2009 at 15:40

   Helle K.
   Det er så dejligt og bare det kan har det godt og hygger sig, gør det hel en del lettere for os herhjemme. 🙂

  Skriv gerne en kommentar