Vintertid

25. oktober 2009

Så blev endnu engang tid til at stille på urerne. Heldigvis er det hele snart så radiostyret at det klare sig selv. Mine pc’er, min telefon og mit vækkeur klare det selv, hvorimod mine kameraer, bilerne, ovnen og mit armbåndsur skal stilles manuelt, ligesom bloggen her også skal stilles manuelt. Alt er nu stillet og jeg er klar til et halvt år på normal tid. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Anita 25. oktober 2009 at 08:30

  Bloggen klarer det også selv nu 😉

  • Reply Catarina 25. oktober 2009 at 08:43

   Anita
   Tror også at jeg fik det fixet nu her, så den næste gan gør det automatisk. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.