Vintertid

25. oktober 2009

Så blev endnu engang tid til at stille på urerne. Heldigvis er det hele snart så radiostyret at det klare sig selv. Mine pc’er, min telefon og mit vækkeur klare det selv, hvorimod mine kameraer, bilerne, ovnen og mit armbåndsur skal stilles manuelt, ligesom bloggen her også skal stilles manuelt. Alt er nu stillet og jeg er klar til et halvt år på normal tid. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Anita 25. oktober 2009 at 08:30

  Bloggen klarer det også selv nu 😉

  • Reply Catarina 25. oktober 2009 at 08:43

   Anita
   Tror også at jeg fik det fixet nu her, så den næste gan gør det automatisk. 🙂

  Skriv en kommentar