Menu
Strøtanker...

Vintertid

Så blev endnu engang tid til at stille på urerne. Heldigvis er det hele snart så radiostyret at det klare sig selv. Mine pc’er, min telefon og mit vækkeur klare det selv, hvorimod mine kameraer, bilerne, ovnen og mit armbåndsur skal stilles manuelt, ligesom bloggen her også skal stilles manuelt. Alt er nu stillet og jeg er klar til et halvt år på normal tid. 😉


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Anita
  25. oktober 2009 at 08:30

  Bloggen klarer det også selv nu 😉

  SVAR
  • Catarina
   25. oktober 2009 at 08:43

   Anita
   Tror også at jeg fik det fixet nu her, så den næste gan gør det automatisk. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar