Albert Hall

27. oktober 2009

Albert Hall

Det kan godt være at det er valg tid og dermed også tid til at alverdens valgplakater skal op og hænge i landets lygtepæle. Men derfor er det altså ikke pænt og let ikke i H.C. Andersens kvarteret. Albert Hall er også den eneste der er kommet op og hænge der. Måske har de andre kandidater lidt mere pli eller også har de måske glemt, at der trods alt, er lygtepæle i det gamle kvarter. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 27. oktober 2009 at 19:04

  Underligt at han ikke også hedder Royal 😉

  • Reply Catarina 27. oktober 2009 at 19:25

   Helle K.
   Ja så havde det da været fuldendt. 🙂

 • Reply Fru E 27. oktober 2009 at 21:01

  De er lynhurtige til at få dem op, men nogle er virkelig nogle sløve pader med at få dem ned. Men hvor de er lygtepæle er der plakater. Ville nok ikke tænke over det hvis jeg gik igennem kvarteret, resten af byen er jo plakat-besat 🙂

  • Reply Catarina 28. oktober 2009 at 06:48

   Fru E
   Ja de er hurtige når det kommer til opsætning, og jeg kunne godt ønske at de var lige så hurtige når de skulle ned. 🙂

   Jeg ser altid plakaterne, nok fordi jeg ikke synes de er kønne.

 • Reply Helle K. 28. oktober 2009 at 06:59

  Nu jeg tænker over det, så tror jeg faktisk ikke jeg har set en plakat her i byen, men i Hobro var der en – og da vi kørte tur i søndags – nordpå var der bannere på markerne o.lign.
  Jeg synes heller ikke, at det pynter – og det påvirker ikke min stemme.
  Jeg stemmer lokalt i denne sammenhæng 😉

  • Reply Catarina 28. oktober 2009 at 07:52

   Helle K.
   Det påvirker heller ikke min.

   Inde i Odense er der sat rigtig mange plakater op – på nogle lygtepæle er der op til 4 stk. og det samen med de trafikskilte som vi skal se, drukner det hele lidt i farvelade. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.