Menu
Livet

Magasiner og ugeblade

De af jeg der kender mig og dem som læser med herinde, ved at jeg aldrig køber ugeblade eller boligmagasiner, jeg, og det er kun min mening, mener ikke de noget værd. Ugeblade fordi det meste bare er sladder, boligmagasiner fordi de simpelthen er for kvindelige og ikke levner meget plads til en mand og herhjemme er der altså en mand. 😉

ZOOM

Sidst jeg købet et ugeblad, var da Helle var at finde i et blad og det var ren og skær nysgerrighed. Et blad køber jeg dog af og til og det er; Zoom og det udkom i dag. Så nu vil jeg sætte en kop kaffe over og så eller læne mig tilbage og sluge indholdet i mig.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

 • Bente
  28. oktober 2009 at 14:58

  Jeg kan godt følge dig: ugeblade m.m. er ikke pengene værd! I gamle dage købte jeg Alt for damerne 15-20 gange om året, men det er jeg holdt op med, for jeg synes sjældent, der står noget rigtigt interessant (købte det faktisk i lufthavnen på vej til New York – og blev (atter) bekræftet i mit synspunkt).

  Det er skægt, at du nævner det der med plads til en mand – det er åbenbart et generelt problem nu om dage i de danske hjem, altså at der ikke er det 😉 . Hørte faktisk en ret interessant P1 Debat i dag om bl.a. det emne: Den demokratiske vatpik og dræbersneglen. Udsendelsen (22. min.) kan klart anbefales ;-).

  Reply
 • Catarina
  28. oktober 2009 at 15:33

  Bente
  Har lige hørt indslaget og det rammer lige på kornet. Det er lige nøjagtig det jeg ofte ser rundt omkring i omgangskræsen – nosseløse “mænd” og det er ikke her han findes. Heldigvis! Alt for mange pudse nusse ting og sløjfer om dit og dat.

  Jeg tror jeg vil se den udsendelse de nævner i indslaget i aften. 🙂

  Reply
 • Helle K.
  28. oktober 2009 at 17:31

  God fornøjelse – det læser jeg også 🙂
  Jeg har heller ikke en nosseløs mand, så vi har heller ikke sløjfer og den slags her 😉

  Reply
 • Catarina
  28. oktober 2009 at 17:44

  Helle K.
  Det var jeg helt klar over – og i et forhold må en kvinde godt være kvinde og dermed gøre plads til at en mand kan være mand. 🙂

  Det er et herligt blad og denne gang er der en ekstra “God Jul” blad med, min ønskeseddel bliver ikke mindre. 😉

  Reply
 • Fru E
  28. oktober 2009 at 19:18

  Melder mig i klubben af kvinder der ikke køber ugeblade. Jeg tror jeg har købt 3 i år, som udelukkende blev købt pga. de film der fulgte med. Dem skulle jeg bruge som “nye film” til pigene da vi kørte på ferie. Mange blade er ens uge efter uge. Og i øvrigt helt urimelig dyre.

  Her er der gemalen der har sat sit præg på hjemmet med valg af møbler. Vi har heller ikke alverden af dimser, og det passer mig emget fint.

  Reply
  • Catarina
   29. oktober 2009 at 07:06

   Fru E
   Ja de er vist ret dyre – jeg kan nu godt forstå at du køber et når der er film med som du gerne vil have.

   Nips og deslige har vi heller ikke. Jeg har noget med stearinlys og blomster det sidste klare Søren så udmærket. 😉

   Reply
 • […] til begge parter. Til både det maskuline og feminine. På lige vilkår. Meget apropos skriver Catarina i øvrigt i dag, at hun ikke køber boligmagasiner fordi de simpelthen er for kvindelige og ikke […]

  Reply

Skriv en kommentar