Menu
Livet

Underlig lang dag

Jeg havde planer og møder jeg skulle til. Jeg ville nyde det dejlige efterårsvejr jeg ville, der var så meget jeg ville. Jeg har været til møde fra formiddag til eftermiddag, ellers har jeg ikke nået noget, at alt det andet jeg ville og spørg mig ikke hvad jeg har lavet, for jeg har lavet alt og så alligevel ingen ting.

Underlig fredag, det er godt at weekenden nu har taget sin begyndelse og det er med sønnike hjemme og et postkort fra Daniel i postkassen.

Postkort

Jeg tror bare jeg starter på en frisk i morgen tidlig og så lader fredagen gå, som den nu en gang går.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Helle K.
  2. november 2009 at 14:27

  Hvad står der egentlig der på forsiden? 😉

  Reply
  • Catarina
   2. november 2009 at 14:38

   Helle K.
   Det håber vi at få oplkaret når han kommer hjem midt i december. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar