Underlig lang dag

30. oktober 2009

Jeg havde planer og møder jeg skulle til. Jeg ville nyde det dejlige efterårsvejr jeg ville, der var så meget jeg ville. Jeg har været til møde fra formiddag til eftermiddag, ellers har jeg ikke nået noget, at alt det andet jeg ville og spørg mig ikke hvad jeg har lavet, for jeg har lavet alt og så alligevel ingen ting.

Underlig fredag, det er godt at weekenden nu har taget sin begyndelse og det er med sønnike hjemme og et postkort fra Daniel i postkassen.

Postkort

Jeg tror bare jeg starter på en frisk i morgen tidlig og så lader fredagen gå, som den nu en gang går.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 2. november 2009 at 14:27

  Hvad står der egentlig der på forsiden? 😉

  • Reply Catarina 2. november 2009 at 14:38

   Helle K.
   Det håber vi at få oplkaret når han kommer hjem midt i december. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.