Menu
Familieliv

Efterskole sender 40 syge elever hjem

Sådan lød overskriften på TV2 Syd her til aften. Vi forældre blev dog allerede informeret pr. telefon i går hvor vi fik at vide, at vi skulle være klar til, at hente vores unger hjem, hvis der blev ringet. Jeg har talt med sønnike både i går og i dag og han har det storartet. Hverken naboerne eller han roommate eller naboerne, så det er dejligt.

Nordborg Slot Efterskole

Christian og han seincehold skulle i denne weekend have deltaget i First Lego League 2009, men pga. af den evt. smittefare, har de måtte aflyse, hvilket de selvfølgelig ikke er glade for, da de har virkelig lagt mange timer i forberedelsen. Men som plaster på såret, tager alle tilbageblevne elever til Tyskland i morgen, dels for at stå på skøjter og dels for at shoppe lidt ved grænsen. Så intet er så skidt at det ikke er godt for noget andet.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Fru Green
  7. november 2009 at 01:42

  Det må endelig ikke opfattes som et surt opstød, men jeg forstår ikke helt at man ikke kan deltage i First Lego League 2009, men man kan godt tage til Tyskland … er det mindre farligt at smitte tyskere? 😉
  Eller er der en logisk forklaring jeg ikke kan se?

  Håber at din søn bliver ved at være frisk og rask.

  Reply
  • Catarina
   7. november 2009 at 09:19

   Fru Green
   Sådan tager jeg det heller ikke. 🙂 Men jeg kan forestille mig at det er fordi at de , hvi de deltog, ville komme i kontakt med rigtig mange unge fra mange skoler af og som vi jo alle ved, så er de udsatte grupper, børn, unge, ældre og dem med nedsat immunforsvar. Og ved at tage ned og skøjte, så er de ikke i så tæt kontakt med andre, som hvis de deltog i LEGO League. 🙂

   Vi skal så også huske på at disse elever ingen symptomer har overhovedet.

   Reply
 • Fru E
  7. november 2009 at 08:59

  På yngstedatterens skole er 1/6 syge med influ. lignende symtomer og 1 har fået konstateret H1N1. Så man bliver lige ekstra opmærksom og spritten bruges lidt mere. Dog uden at hysse.

  Godt at Christina ikke er syg.

  God weekend.

  Reply
  • Catarina
   7. november 2009 at 09:22

   Fru E
   Ja man skal være opmærksom, men som du skriver, ikke hysse. Vi er også glade fr at han er sluppet, men han plejer heller ikke at blive tage så meget imod. 🙂

   I må også have en god weekend. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar