Ahh, det bliver godt

13. november 2009

Søren har lige ringet, nu er han endelig på vej hjem fra det tyske, hvor han har tilbragt dagen. Når han lander herhjemme, så kan weekenden rigtig begynde, ikke før. Jeg kan mærke at jeg savner han og jeg glæder mig til en weekend sammen med ham. Jeg elsker at vågne og blive mødt med et ”godmorgen smukke, vil du ha’ kaffe” og ja, jeg vil altid gerne have kaffe når jeg vågner. Jeg elsker, at vi har tid til at nyde weekendmorgenerne sammen og tid til bare at være, med morgenhår og makeup fra dagen før. Jeg elsker, at jeg bare kan være mig og jeg elsker, at jeg blive elsket for bare det. Åhh det bliver godt at få ham hjem. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar