Ahh, det bliver godt

13. november 2009

Søren har lige ringet, nu er han endelig på vej hjem fra det tyske, hvor han har tilbragt dagen. Når han lander herhjemme, så kan weekenden rigtig begynde, ikke før. Jeg kan mærke at jeg savner han og jeg glæder mig til en weekend sammen med ham. Jeg elsker at vågne og blive mødt med et ”godmorgen smukke, vil du ha’ kaffe” og ja, jeg vil altid gerne have kaffe når jeg vågner. Jeg elsker, at vi har tid til at nyde weekendmorgenerne sammen og tid til bare at være, med morgenhår og makeup fra dagen før. Jeg elsker, at jeg bare kan være mig og jeg elsker, at jeg blive elsket for bare det. Åhh det bliver godt at få ham hjem. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.