Menu
Kvindeliv

Ahh, det bliver godt

Søren har lige ringet, nu er han endelig på vej hjem fra det tyske, hvor han har tilbragt dagen. Når han lander herhjemme, så kan weekenden rigtig begynde, ikke før. Jeg kan mærke at jeg savner han og jeg glæder mig til en weekend sammen med ham. Jeg elsker at vågne og blive mødt med et ”godmorgen smukke, vil du ha’ kaffe” og ja, jeg vil altid gerne have kaffe når jeg vågner. Jeg elsker, at vi har tid til at nyde weekendmorgenerne sammen og tid til bare at være, med morgenhår og makeup fra dagen før. Jeg elsker, at jeg bare kan være mig og jeg elsker, at jeg blive elsket for bare det. Åhh det bliver godt at få ham hjem. 😉


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar