Menu
Familieliv / Livet / På tur

Ding dong

Sådan sagde min ringeklokke i går sidst på eftermiddagen. Det er ikke just der min dørklokke normalt ringer, så jeg var da lidt spændt på hvem de kunne være. Da jeg åbnede stor en nydelig ung mand med en stor og flot buket blomster. Han spurgte om jeg var Catarina, for så var de til mig. Temmelig overrasket, for jeg har jo ikke fødselsdag eller noget, fik jeg sagt tak og fik lukkede døren. Da jeg fik pakket buketten ud, fandt jeg kortet.

Blomsterne var fra Søren (Kbh), som tak for hjælpen, jeg havde ydet i indlægget om min opgradering til Win7. Jeg skyndte mig, at sende en mail til Søren (Kbh) hvor jeg takkede for de smukke blomster, som slet ikke var nødvendige, jeg er bare glad for at jeg kunne hjælpe. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Bot
  18. november 2009 at 11:07

  Sikken en belønning – flotte er de :0)

  Reply
  • Catarina
   18. november 2009 at 14:38

   Bot
   Ja de er vild flotte. 🙂

   Reply
 • Søren (Kbh)
  18. november 2009 at 11:34

  Kære Catarina, tak for din mail. Jeg svarede dig sådan her:
  “Du er superdygtig. Du hjælper rundt omkring. Denne gang også mig. Det kan ingen tage som en selvfølge.
  Heller ikke jeg. Du er et ualmindelig sødt menneske. Blomsterne er så lidt og meget velfortjent.”
  Det er sjovt at se buketten, da jeg jo ikke vidste , hvad de ville sende til dig.
  Jeg er glad for, at du kunne lide blomsterne ♥

  Reply
  • Catarina
   18. november 2009 at 14:41

   Søren (Kbh)
   🙂 ja jeg gik mailen og det er meget smukke ord.

   Det er en meget smuk buket som jeg stornyder. 🙂

   Reply
 • Sister Bonde
  18. november 2009 at 16:49

  Det er bare så skønt med betænksomme mennesker – flot buket.

  Reply
  • Catarina
   18. november 2009 at 17:11

   Sister Bonde
   Ja, men næsten for meget. 😉

   Reply
 • Helle K.
  18. november 2009 at 21:12

  Skøn buket fra sød mand i Kbh. 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. november 2009 at 07:18

   Helle K.
   Nemlig. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar