Menu
Hverdagen

Ahh, en fredag med sol

Jeg er helt høj efter den dejlige løbetur, i høj flot solskin her til formiddag, så høj, at jeg nu har booket mig ind til to timers spinding her i eftermiddag. Men så tror jeg også, at jeg i morgen kan tage til vores lokale julemarked og med god samvittighed kan spise alle de æbleskiver og drikke al glögg jeg har lyst til. Umm det bliver så godt.

Vaskemaskinen er i gang med næst sidste vask for i dag, den sidste bliver først sat over når jeg har været til spinding, for sådan en gang spindingtøj dufter ikke særligt behageligt efter det er blevet brugt. Alle de grønne gevækster der gror flittigt, ja altså dem jeg har stående i potter, er blevet vandet og “nurset” om, så kan de godt klare sige lidt igen. 🙂

Nok brænde

Brændekurvene er fyldt til randen, ”just in case”, at det skulle gå hen og blive en kølig aften, eller bare fordi vi har lyst til lidt hygge. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Helle K.
  20. november 2009 at 15:22

  Du har som altid været igang med lidt af hvert 🙂
  Det er dejligt, når man er klar til at holde fri – fredag er altså noget specielt.
  Jeg skal lige handle for min mor, så er jeg vist klar 🙂
  Hyg dig sammen med dine kære 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. november 2009 at 21:10

   Helle K.
   Fredag er den bedste dag på ugen og jeg elsker når vi rammer den. Du må også hygge dig med familien og husk at slappe af indimellem ikk’ 🙂

   Reply
 • Bente
  20. november 2009 at 19:55

  Ja, det var da helt forrygende med den sol i dag! Fik tørret to maskiner tøj ude – det er ellers længe siden. Og ja, det er god planlægning at vente med at sætte tøj over, til man kommer hjem fra træning – sådan var det også her i formiddags 😉 .

  God weekend – og nyd nu glöggen og æbleskiverne 😀 .

  Reply
  • Catarina
   20. november 2009 at 21:12

   Bente
   Det er ved at være mange måneder siden at det sidst har kunne lade sig gøre uden fare for at det blev endnu vådere end da det blev hængt ud. 😉

   Nu er alle maskiner vasket og det sidste hænger på de lille stativ under udhænget, så er det nok tørt i morgen.

   Du må også have en god weekend. 🙂

   Reply
 • Fru E
  21. november 2009 at 11:45

  Nope, sådan en gang spinningtøj kan næsten få sit eget liv pga. lugten 😉 Jeg skal snart have investeret i nye bluser, da de kører på det sidste.

  God weekend.

  Reply
  • Catarina
   21. november 2009 at 13:10

   Fru E
   Ja det er ganske forfærdeligt som det stinker. Nye bukser,…hummm… måske jeg slkulle smide dem på ønskelisten til jul. 😀

   OGså en gd weekend til dig. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar