Menu
Livet

Tidlig start

Odense har jo fået Nordens største IKEA, men vi har endnu ikke være ude og se det. Mest fordi jeg ikke gad komme lige da det åbnede, for jeg var sikker på at det ikke var til at komme frem for bare mennesker.

Men i dag skulle være dagen hvor vi aflagde IKEA et besøg. Vi kom kl. 9:30, lige da de åbnede. Selve varehuset åbnede dog først kl. 10:00, så vi satte os op i restauranten og fik morgenmad. Udvalget var meget spartansk men til gængæld koste to boller, en skive ok ost, et skive skinke og kaffe eller the kun den rørrende sum af 1,- kr. Tænk sig en krone! Jeg valgte marmelade og en hjemmelavet kanelsnegl og Søren hentede to gange. I alt kom vi af med 13,- kr. VILDT!

Selve restauranten var rigtig hyggelig, med både almindelige borde, barborde med barstole og ledder sofaer og sofaborde. Vi snuppede en plads i sofaerne og nød morgenmaden.

IKEA_Odense

Da vi havde spist passede det med at den første kø ind i varrehuset var væk og vi kunne stille og roligt loppe rundt uden at komme til at støde ind i alt for mange mennesker. Til sidat, var der dog ved at være ret så fyldt, men da havde vi handlet de småting jeg ikke kunne leve uden og vi begav os mod kassen. Også her var der forbædninger. I sted for at stå i de alen lange køer, var der også selvbetjeningskasser hvor vi selv skannede vores vare ind og efterfølgende betalte med betalingskort. Skide smart og enormt hurtigt. Dejligt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • anjoe
  6. december 2009 at 15:38

  Altså, altså, sikken en gang fråseri, tsk-tsk, hele 13 kroner 😀

  Apropos Ikeas åbning på Fyn fik jeg mig et endnu billigere grin, nemlig ved (tilfældigt)at læse fynske nyheder. Der stod: “at en del kunder kom fra Jylland og Sjælland af, ja nogle helt fra Nakskov på Lolland”. Den journalist trænger vist til et Danmarkskort, som viser færgeruter *LOL*

  Reply
  • Catarina
   6. december 2009 at 16:37

   anjoe
   Ja, Søren havde virkelig spenderbukserne på. 😆

   Aii sikke en journalist, han var sikker nok ikke færdig uddannet ellers skulle han da vist have sine skolepenge tilbage. 😀

   Reply
 • Deborah
  6. december 2009 at 16:34

  Jeg er nu ikke vild med de selvbetjeningskasser, men smag og behag. Jeg ville faktisk foretrække en butik med langt mere service, hvis jeg havde råd, men sådan er det. De har mange gode ting til en rimelig penge, og et sted, skal pengene jo spares.

  Du skal lige være opmærksom på, at du formentlig ikke må fotograferer inde i IKEA. Jeg oplevede det jo i Fakta, hvor jeg pludselig havde en butiksdetektiv “på nakken”. Han var supersød, og jeg fik lov at bruge mine fotos. Men forleden spurgte jeg i Magasin, og der må man heller ikke, og derfor får jeg tanken, at man formentlig ikke må. Bare lige så du ved det.

  Reply
  • Catarina
   6. december 2009 at 16:43

   Deborah
   For at købe fyrfadslys, gavepapir og et lille træfad, behøver jeg skisme ikke service, det kan jeg godt selv finde ud af. Hvis jeg skal have service så går jeg andre steder hen. Ligesom jeg handler i speciel butikker når jeg skal have specielle vare og går i fakta og henter min mælk. 🙂

   Ang. foto, så er jeg altid opmærksom på hvor og hvor jeg ikke må fotografere, ligesom jeg er opmærksom på, at folk i det offentlige rum godt må fotograferes og fremstille her, når bare det ikke er i kromimiterende situationer. Og så bruger jeg altid det lille kamera, så det ikke ser for professionelt ud. 😉

   Magasin i Odense må man godt fotografer, hvis bare man undlader at fotografere personalet og kunderne. 🙂

   Reply
 • Fru E
  6. december 2009 at 16:57

  Jeg var i den nye IKEA 1 uge efter åbningen og trods mange mennesker gik det rimlig let. Der er ingen tvivl om, at jeg skal derind en dag, hvor jeg har mere tid til at kigge lidt i den afdeling med alle småtingene.

  Restauranten spiste vi frokost i og det er fint fint til prisen. Jeg forventer jo heller ikke alverden til den pris. Men morgenmad til 1 kr…..det er alligevel billigt 🙂

  Dejlig søndag…

  Reply
  • Catarina
   6. december 2009 at 17:20

   Fru E
   Afdelingen for småting og køkkentin er helt vild stor og de har mange spøjse og gode ting. Jeg skal også selv derud igen, men det bliver nok først engang efter jul. 🙂

   De ting de havde på kortet til frokost så også godt ud og til prisen lød det maget godt. Noget de fleste nok vil have råd til. Morgenmaden er kun så billig fra kl. 9:30-10:00 om søndagen, eller det kan godt være den er så billig de andre dag også, det ved jeg faktisk ikke. 😉

   God søndag til dig også.

   Reply
 • Sonnie
  6. december 2009 at 19:53

  Hej Catarina

  Nej, hvor sjvot, jeg var også i Ikea i dag, for 1. gang. Det er godt nok blevet flot. Vi nåede dog ikke restauranten, men vi er da vist gået glip af noget :o)
  God søndag aften

  Reply
  • Catarina
   7. december 2009 at 06:33

   Sonnie
   Aii, så er det jo lige før vi kunne have løbet på hinanden. 😀

   Ja, det er blevet vildt stort, noget helt andet end den lille “købmandsbiks” de havde før. 🙂

   På bagkant, god søndag til dig også.

   Reply

Skriv en kommentar