Menu
Os & Familien

Juleaften i billeder

Vi havde en skøn juleaften, med lækker mad, vin, øl, sherry, hygge og grin. Far og jeg nød Pias julelikør, som jeg fik med hjem engang i oktober, med formaning om, at den først måtte drikkes til jul. 🙂 Uha som den smagte og jeg skal hilse og sige, at bunden bare sad for højt oppe.Men et enkelt lille glas kan der blive til mig i dag.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Karolina
  25. december 2009 at 11:27

  Det ser meget hyggeligt ud. Glædelig jul til dig og din familie!
  🙂

  Reply
  • Catarina
   25. december 2009 at 13:59

   Tak skal du have Karolina og ja, det var rigtigt hyggeligt. 🙂

   Reply
 • Therese
  25. december 2009 at 14:01

  Dejligt træ Catarina. Fortsat gode juledage til dig og dine 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. december 2009 at 17:38

   I rigtig meget lige måde Therese. 😀

   Reply

Skriv en kommentar