Menu
Livet

GreenGate

Et par nye kopper og tilhørende servietter er lige dumpet ind ad døren fra Nordhjem. Jeg elsker de kopper for deres hankeløse form og jeg har et par stykker af dem i forvejen, bare i andre farver. Det hele skal jo ikke være så kedeligt og med disse multistribede kopper, bliver bordet det i hvert fald ikke. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Karolina
  31. december 2009 at 12:34

  Jeg er også fan af multistribede kopper! Mine er dog lidt anderledes.

  Reply
  • Catarina
   31. december 2009 at 12:41

   Karolina
   Jeg har også nogle rødstribede med en blå stribe øverst og en enkelt som er omvendt, altså blå striber med en rød øverst. 🙂

   Reply
 • Megan
  31. december 2009 at 13:11

  Dejligt med lidt kulør på tilværelsen! Jeg sværger til Höganäs krus med tilhørende tallerkner, men jeg har såmænd valgt dem i hver sin farve. Det skaber glæde og så var det i øvrigt svært at skulle vælge bare en farve :0)
  Godt nytår til dig og dine!

  Reply
  • Catarina
   31. december 2009 at 13:54

   Megan
   Höganäs – dem kender jeg slet ikke, dem må jeg hellere gå ind og kikke idt på. 🙂

   Det er lidt sjovere når der er lidt farver på bordet og ikke bare sådan hvidt i hvidt. 😀

   Tak, og du må gså have etr godt nytår. 😉

   Reply
 • henriette
  31. december 2009 at 14:21

  Ja jeg har jo også lige modtaget lidt fra Nordhjem. Denne gang de blomstrede af slagsen, for de stribede har jeg allerede. De liver op gør de, selvom kæresten syntes de er hæslige… hihi han er mere til sort hvidt og sån 🙂

  Rigtigt godt nytår Catarina og kærlig hilsen
  Henriette

  Reply
  • Catarina
   31. december 2009 at 16:21

   Henrette
   Her kommer der ikke blomstrede kopper inden før døren 🙂 Søren er mand big time og han drikker ikke kaffe af blomstrede kopper. 😆

   Du og familien må også ha’ et godt og lykkebringende nytår. 🙂

   Reply
 • Dorte
  13. januar 2010 at 13:02

  Hej Catarina

  Også her en stor fan af Green Gate, og lækkert at servietter og krus fås ens. Man skal lige huske at købe godt med servietter når man køber kopper/krus 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. januar 2010 at 12:01

   Dorte
   Hvis der ikke er nok, plejer jeg bare at finde nogle andre som så også passer ret godt til. Sidst var jeg ret heldig i Fakta. 😉

   Reply

Skriv en kommentar