Menu
Hverdagen / Teknologi

Kedelig

Nøj, hvor er jeg kedelig for tiden. Jeg får ikke skrevet noget særligt her og ansøgningerne går det også lidt tret med. Det er somme om, at tiden er gået i stå og det eneste jeg har lyst til er; at have mit kamera mellem hænderne og så bare kreere billeder. Ikke bare snapshots, men sådan arrangeret billeder, hvor jeg prøver forskellige lysindstillinger og andre små finesser, finesser som er med til at skabe et godt billede. Men jeg kan jo ikke bruge al min tid på leg, der er også vigtiger ting i livet og der er jo noget om ordsproget; “du skal yde før du kan nyde” for ellers hænger samfundet ikke sammen, og jeg må jo indrømme, jeg er en del af samfundet. 😉

Sæt i gang Catarina, der er ansøgninger der venter.

0

16 kommentar

 • Marianne
  7. januar 2010 at 14:11

  Oh boy – det lyder som mig..

  Reply
  • Catarina
   7. januar 2010 at 14:51

   Marianne
   Måske vi bare skal lade os selv flyde med det vi aller helt vil. 😀

   Reply
 • Megan
  7. januar 2010 at 20:14

  Du burde jo leve af det, som du allerbedst kan lide! :0)
  Det burde vi vel alle …
  Værd at tænke lidt over.
  God aften til dig.

  Reply
  • Catarina
   8. januar 2010 at 08:37

   Megan
   Ja det burde vi, men nu er jeg ikke aller bedst til at fotografere, men ville gerne være det. 😉

   Reply
   • Karolina
    8. januar 2010 at 12:04

    Så tag det arvorligt og ikke klynk. Der er ikke noget som et “rigtig” eller “ikke rigtig” job!
    Hvis du virkeligt vil det, tag det arvorligt. 🙂

    Reply
    • Catarina
     8. januar 2010 at 22:16

     Karolina
     Ai Ai kaptajn 🙂 Det vil jeg gøre fremover. Tak for sparket. 🙂

     Reply
 • Bente
  7. januar 2010 at 22:18

  Dine billeder er bestemt ikke kedelige! Kunne du ikke bruge det talent til noget? Og … det er jo ikke tidsspilde, når du øver dig i at blive bedre. Du ved nok: Øvelse gør mester – hvis vi nu skal blive ved talemåderne 🙂 .

  P.S. Jeg skrev faktisk på et tidspunkt et blogindlæg, der hed Nyd før du kan yde!. Det kan der nemlig være en pointe i ;-).

  Reply
  • Catarina
   8. januar 2010 at 08:42

   Bente
   Jeg har lige læst dit indlæg og jow der er da noget om det og jeg nyder da også nærmest alt af den lette slags inden min “arbejdsdag” begynder, men der hvor der er tid til fri leg, det er der altså først plads til efter at have lavet det der skal laves, lige nu ansøgninger, i fremtiden er det et “rigtigt” arbejde. 🙂

   Det ville være fedt hvis jeg kunne bruge fotografering i min fremtidige beskæftigelse, men der er rigtig mange derude som er meget bedre og som sikkert også gerne ville kunne bruge det i ud over hobbyen. 🙂

   Reply
 • Anna
  7. januar 2010 at 23:26

  Men det er da et superfedt billede, det du har på dér!

  Reply
  • Catarina
   8. januar 2010 at 08:44

   Anna
   Mange tak skal du have. 🙂

   Reply
 • Kaja
  8. januar 2010 at 08:41

  Du skal ikke få dårlig samvittighed. Lidt sjov genererer somme tider ny energi.

  Reply
  • Catarina
   8. januar 2010 at 08:46

   Kaja
   Ja, det har du faktisk ret i – skal nok bare lære at lægge den dårlige samvittighed fra mig. 🙂

   Reply
 • Frostsmukt « Bentes blog
  8. januar 2010 at 11:56

  […] … og kameraet . Jeg lider vist lidt af samme altopslugende ‘fotovirus’ som Catarina (men hun er en dygtigere fotograf end […]

  Reply
 • Sister Bonde
  9. januar 2010 at 09:00

  Meget flot billede Catarina – og ønsker dig og de andre en skøn lørdag – tror I får nogle rigtig hyggelige timer. Er med på væggen, som en stor flue.

  Reply
  • Catarina
   9. januar 2010 at 09:43

   Sister Bonde
   Tak skal du have Sister og tak vi får helt sikkert en hyggelig eftermiddag. Vil holde øje med dig på vægen. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar