Kedelig

Nøj, hvor er jeg kedelig for tiden. Jeg får ikke skrevet noget særligt her og ansøgningerne går det også lidt tret med. Det er somme om, at tiden er gået i stå og det eneste jeg har lyst til er; at have mit kamera mellem hænderne og så bare kreere billeder. Ikke bare snapshots, men sådan arrangeret billeder, hvor jeg prøver forskellige lysindstillinger og andre små finesser, finesser som er med til at skabe et godt billede. Men jeg kan jo ikke bruge al min tid på leg, der er også vigtiger ting i livet og der er jo noget om ordsproget; “du skal yde før du kan nyde” for ellers hænger samfundet ikke sammen, og jeg må jo indrømme, jeg er en del af samfundet. 😉

Sæt i gang Catarina, der er ansøgninger der venter.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
16 thoughts on “Kedelig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.