Menu
Hua Hin 2010 / Teknologi / Thailand

Hua Hin

Hua Hin, som oversat til dansk betyder Stenhoved, er Thailands ældste badested og er beliggende, ca. 200 km, syd for hovedstaden Bangkok. I 1920´erne byggede Kong Mongkut (Kong Rama IV) sommerpaladset Klai Kangwan, som oversat betyder, “fjernt fra alle bekymringer”, paladset benyttes den dag i dag stadig af kongefamilien. Kongen og dronningen opholder sig faktisk her det meste af året, når ikke de officielle pligter kalder.


~Hua Hin har ca. 73.000 indbyggere og midt igennem byen skære den 4 spors hovedvej sig.

På grund af kongens tilstedeværelse, er Hua Hin derfor nok også en af de renere byer og der er mere politi end i andre byer. Politiet holder diskret opsyn med strande og veje, og kriminaliteten er lavere and mange andre steder i Thailand.


~Over alt er der ledningsspaghetti som ikke ligefrem pynter.

I Hua Hin er der hver aften et natmarkede, et turisttilpasset marked, som åbner i skumringen langs Dechanuchit Road. Her sælges tøj, DVD- og Cd’er, souvenirs, frugt, sko, legetøj, håndværk og meget andet


~Man kan købe alt på natmarkedet – men ikke alt er lige godt.


~Der findes også utallige små gadekøkkener, hvor både turister og lokale spiser godt og billigt.

Jeg lavede en lille bitte fil fra markedet, bare for at få noget af stemningen med. Det er ikke helt lykkedes, men det er meget sjovt at se den alligevel. Filmen er som de andre film også lavet med mit Panasonic Lumix DZ7.

8 kommentar