10 1/2 time senere

16. februar 2010

… er jeg atter frisk, kun en lille snert i den ene side af hansen, vidner om en aften og nat, hvor jeg troede jeg “endelig” skulle rammes af influenza. Men heldigvis ville min krop det anderledes og jeg kan nyde ferien med sønnike. Skønt!

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Anne 16. februar 2010 at 09:29

  Godt du er frisk, så i kan nyde efterårsferien sammen…nu er efterskoleåret snart ovre…det går så hurtigt,ikke?
  Vi smutter mod Fyn/Glamsbjerg i dag og skal se på efterskole til Ditte..jeg håber hun siger JA JA JA 🙂

  • Reply Catarina 16. februar 2010 at 09:37

   @Anne: Aiii det lyder spænnende, er det så Glemsdale, eller hvad den nu hedder, for der har Helleshyggeblog’s piger gået og de har begge været super glade for den skole.

   Det er altsåp bare så fedt at den mulighed er der for de unge mennesker. Christian er bare SÅ glad for at gå i Nordborg. 🙂

   Held og lykke og glæder mig til at læse om turen på bloggen.

 • Reply Anne 16. februar 2010 at 14:21

  Det er Sydvestfyns Efterskole…Glemsdale? kender jeg ikke..men der er en efterskole der hedder Glamsbjerg Efterskole og her skal man vist have været skrevet op læææænge…og det har ikke været i Dittes bevisthed, at efterskole kunne være en mulighed…men jeg håber hun bliver overbevist..vi skubber (blidt)

  • Reply Catarina 16. februar 2010 at 15:39

   @Anne: Ja, jeg var lidt hurtigt ude – jeg kunne jo læse på din blog hvilken efterskole I skulle besøge. Jeg krydser fingre for at hun bare lige synes det er noget for hende. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.