Menu
Hverdagen

10 1/2 time senere

… er jeg atter frisk, kun en lille snert i den ene side af hansen, vidner om en aften og nat, hvor jeg troede jeg “endelig” skulle rammes af influenza. Men heldigvis ville min krop det anderledes og jeg kan nyde ferien med sønnike. Skønt!


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Anne
  16. februar 2010 at 09:29

  Godt du er frisk, så i kan nyde efterårsferien sammen…nu er efterskoleåret snart ovre…det går så hurtigt,ikke?
  Vi smutter mod Fyn/Glamsbjerg i dag og skal se på efterskole til Ditte..jeg håber hun siger JA JA JA 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. februar 2010 at 09:37

   @Anne: Aiii det lyder spænnende, er det så Glemsdale, eller hvad den nu hedder, for der har Helleshyggeblog’s piger gået og de har begge været super glade for den skole.

   Det er altsåp bare så fedt at den mulighed er der for de unge mennesker. Christian er bare SÅ glad for at gå i Nordborg. 🙂

   Held og lykke og glæder mig til at læse om turen på bloggen.

   Reply
 • Anne
  16. februar 2010 at 14:21

  Det er Sydvestfyns Efterskole…Glemsdale? kender jeg ikke..men der er en efterskole der hedder Glamsbjerg Efterskole og her skal man vist have været skrevet op læææænge…og det har ikke været i Dittes bevisthed, at efterskole kunne være en mulighed…men jeg håber hun bliver overbevist..vi skubber (blidt)

  Reply
  • Catarina
   16. februar 2010 at 15:39

   @Anne: Ja, jeg var lidt hurtigt ude – jeg kunne jo læse på din blog hvilken efterskole I skulle besøge. Jeg krydser fingre for at hun bare lige synes det er noget for hende. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar