Menu
Livet

Google Chrome Extensions

I forlængelse af mit indlæg i går om Google Chrome, vil jeg lige nævne én af mine absolut favorit ting ved den browser. Man kan jo downloade forskellige Extensions eller udvidelser som de hedder på dansk. Og nogle af dem gøres så tilgængelige i en miniversion oppe i højre hjørne af browseren, i efter adresselinjen slutter. Jeg har f.eks. min Google reader, Twitter, Gmail og min kalender deroppe. I det øjeblik der kommer en mail eller en opdatering i Google Readeren, så kan jeg se det, ved at det lille ikon enten ændre farve og/eller viser tallet 1 eller 2, an på hvor mange mails eller andet der er kommet. Ret smart, synes jeg.

Her nedenfor, kan I se hvilke udvidelser jeg benytter mig af. 🙂

AdBlock – Version: 1.3.22
AdBlock for Chrome! Blocks ads all over the web. Rated 4.5 out of 5 stars by our users!

Chromed Bird – Version: 1.6.0
Chromed Bird is a Twitter extension that allows you to follow your timelines and interact with your Twitter account.

Google Calendar Checker (by Google) – Version: 1.0.3
Quickly see the time until your next meeting. Click the button to open your calendar.

Google Mail Checker Plus – Version: 1.1.7
Displays the number of unread messages in your Gmail and Google Apps inbox. Preview mail, read, delete, archive and mark as spam!

Google Reader Notifier (by Google) – Version: 1.1
Displays the number of unread items in your Google Reader account. Clicking can show a preview popup or open your Reader account.

Google reader RSS Subscriber – Version: 1.0.2
Allows you to subscribe to the RSS feed in Google Reader 1 by pressing one button.

Hvis du vil tilføje mine sider til din Google reader, er adresserne:
https://www.catarina.dk/feed
og
http://www.photoblog.catarina.dk/feed

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar