Menu
Hverdagen

Spejlblank

Jeg har lige været ude og skovle sne og sikke en oplevelse det var. Ikke nok med at der, igen igen var kommet sne, så var der også spejlblankt der hvor sneen var føget væk.

Da jeg kom ned til vejen kom jeg til at kikke hen ad naboernes fortov – der er en venlig sjæl lidt længere hende af vejen, som havde taget tre fortove i streg og hans eget stykke af vejen i aftes. Det var ikke en god idé, for lige nu kan man spejle sig i små 100 meter fortov og 20 meter vejbane. Jeg har nu saltet noget af stykket, men der skal en del salt til for, at det bliver muligt at bevæge sig med rimelig sikkerhed der henne.

Inden længe vil jeg liste til service med den lille sorte og jeg må vist heller komme afsted lidt før end beregnet. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • TinaLiel
  25. februar 2010 at 07:09

  100 m glidebane er ingen spøg!!! En af mine veninder her fra Israel har lige været en tur i Rusland. Hun er ikke vant til is og sne så hun bevægede sig som normalt altså uden at passe på og hun er nu tilbage med en brækket arm. Uh efter at have set So ein ding er jeg endnu mere forelsket i kameraet…. SIkke nogen videooptagelser. En dejlig dag til dig♥

  Reply
  • Catarina
   25. februar 2010 at 08:40

   @TinaLiel: Uha det lyder ikke godt med din veninde. Nej man skal være opmærksom, is er noget lumsk noget.

   Kan skisme godt forstå at du er forelsket og du er vist ikke den eneste. ;))

   Ønsker også dig en dejlig dag. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  25. februar 2010 at 07:25

  Her er kun en smule sne indtil videre – men isslaget kommer – har jeg hørt.
  Vi løb tør for salt igår og kunne ikke få mere – heller ikke i Støvring, der prøvede Lasse, da han kørte til Aalborg.
  Nu må jeg prøve oppe i byen endnu engang – eller bruge den smule køkkensalt jeg har på hylden – ellers ender det galt på vores (som tidligere fortalt) meget lange hjørne-fortov.
  God tur ud i verden.
  Jeg er forøvrigt begyndt at plage om et kamera som dit “lommekamera” – spejlrefleks får jeg vist ikke råd til lige i år 😉 men nogle gange trænger man bare til et nyt kamera.

  Reply
  • Catarina
   25. februar 2010 at 08:42

   @Helle K.: Uha som jeg kender det der med at trænge til et nyt kamera eller en anden gadget/nørde elektronikting – også på det punkt er vi ens. 😉

   Vi har stadig en smule salt, men der ikke meget og her er det heller ikke til at opdrive, så vi har købet ekstra opvaskemaskine salt og går over til det, når vi løber tør.

   Reply
 • Megan
  25. februar 2010 at 08:12

  Hejsa
  Ja, det er lidt af en farlig cocktail derude her til morgen og nok en god ide at tage lidt tidligere afsted end normalt!
  Jeg arbejder hjemmefra. Er glad for at have muligheden i stedet skulle kæmpe mig gennem snedriver og nu også islag.
  God dag til dig :0)
  Kh Megan

  Reply
  • Catarina
   25. februar 2010 at 08:44

   @Megan: Kan godt forstå at du arbejder hjemmefra, det er ikke nødvendigt at friste skæbnen. Her er det nu stoppet med at komme noget fra oven af og bilens temperatur sagde +2, så jeg håber på lidt tø og krydser fingre for at det så ikke fryser for vandet på vejbanerne er fordampet. 🙂

   Også en god dag til dig Megan. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar