Menu
Livet

Spejlblank

Jeg har lige været ude og skovle sne og sikke en oplevelse det var. Ikke nok med at der, igen igen var kommet sne, så var der også spejlblankt der hvor sneen var føget væk.

Da jeg kom ned til vejen kom jeg til at kikke hen ad naboernes fortov – der er en venlig sjæl lidt længere hende af vejen, som havde taget tre fortove i streg og hans eget stykke af vejen i aftes. Det var ikke en god idé, for lige nu kan man spejle sig i små 100 meter fortov og 20 meter vejbane. Jeg har nu saltet noget af stykket, men der skal en del salt til for, at det bliver muligt at bevæge sig med rimelig sikkerhed der henne.

Inden længe vil jeg liste til service med den lille sorte og jeg må vist heller komme afsted lidt før end beregnet. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

  • Catarina
    25. februar 2010 at 08:40