Ikke udevejr

27. marts 2010

Selvom kalender siger forår og de sidste par dage har budt på dejligt forårsvejr, ja så er denne lørdag ikke én jeg har lyst til at tilbringe udendørs. Det er altså en smule for klamt. Vores middagsaftale i aften er blevet anuleret pga. lungebetændelse og slot, så nu må vi selv finde på et eller andet at spise i aften. Humm, lige nu er jeg nu ret så tom for ideer.

Selvom det er klamt derude, ja, så afhænger det ikke solsortene i at tage sig nogle gevaldige slåskampe og mens de står på, sidder de mindre fugle oppe i træerne og venter på, at der atter falder ro over gemytterne, så de kan komme ned og rode i den jord, som jeg i går fik gravet godt igennem.

Måske jeg bare skal bruge dagen i dag på indehygge og så bare nyde, at jeg har påskeferie. Nu må vi se hvad jeg finder på.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar