Ikke udevejr

27. marts 2010

Selvom kalender siger forår og de sidste par dage har budt på dejligt forårsvejr, ja så er denne lørdag ikke én jeg har lyst til at tilbringe udendørs. Det er altså en smule for klamt. Vores middagsaftale i aften er blevet anuleret pga. lungebetændelse og slot, så nu må vi selv finde på et eller andet at spise i aften. Humm, lige nu er jeg nu ret så tom for ideer.

Selvom det er klamt derude, ja, så afhænger det ikke solsortene i at tage sig nogle gevaldige slåskampe og mens de står på, sidder de mindre fugle oppe i træerne og venter på, at der atter falder ro over gemytterne, så de kan komme ned og rode i den jord, som jeg i går fik gravet godt igennem.

Måske jeg bare skal bruge dagen i dag på indehygge og så bare nyde, at jeg har påskeferie. Nu må vi se hvad jeg finder på.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.