Menu
Hverdagen

Ikke udevejr

Selvom kalender siger forår og de sidste par dage har budt på dejligt forårsvejr, ja så er denne lørdag ikke én jeg har lyst til at tilbringe udendørs. Det er altså en smule for klamt. Vores middagsaftale i aften er blevet anuleret pga. lungebetændelse og slot, så nu må vi selv finde på et eller andet at spise i aften. Humm, lige nu er jeg nu ret så tom for ideer.

Selvom det er klamt derude, ja, så afhænger det ikke solsortene i at tage sig nogle gevaldige slåskampe og mens de står på, sidder de mindre fugle oppe i træerne og venter på, at der atter falder ro over gemytterne, så de kan komme ned og rode i den jord, som jeg i går fik gravet godt igennem.

Måske jeg bare skal bruge dagen i dag på indehygge og så bare nyde, at jeg har påskeferie. Nu må vi se hvad jeg finder på.

0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar