Menu
Dagligdagen

Så kan jeg se en ende på

..bageriet. Jeg er igang med at bage American pancakes, nogle med blåbær andre helt plain. Det er de pandekager sønnike aller helt vil have og så skal han da have dem. Når de er ferdige mangler jeg kun at bage det ene hold boller, det andet bliver først bagt i morgen tidlig, ligesom den lækre brunsviger gør det. dej til både brunsviger og boller står i køleskabet, så det er lige til at gå til i morgen, hvor der også skal laves scramble eggs og bacon.

0

6 kommentar

 • Bente
  2. april 2010 at 15:08

  Uha, det er da en travl langfredag, du holder dig. Men hvor må det blive en superlækker brunch, Christian har i vente i morgen. Og hvor må jeres gæster blive glade for at blive sådan forkælet :-).

  Fortsat god arbejdslyst!

  Reply
  • Catarina
   2. april 2010 at 19:48

   @Bente: Tak skal du have, jeg er nu færdig og jeg glæder mig selv til brunchen, som næsten er en gentagelse af den fra sidste år. Christian er til bruncher. 🙂

   Reply
 • Fru E
  2. april 2010 at 16:07

  Hvordan opbevarer man pandekagerne til dagen efter? Det er i hvert fald forkælelse af sønnike 🙂 Dejligt.

  Reply
  • Catarina
   2. april 2010 at 19:51

   @Fru E: I køleskabet og du kan endda fryse dem. Hvis det er de tynde almindelige pandekager, så skal du god lægge et stykke bagepapir imellem hver enkelt, men da de her er så tykke, lod jeg dem bare køle af på risten og lagde dem derefter i et fad tildækket med film.

   I morgen lægger jeg dem ud på risten igen og stiller dem i ovnen ved 100° i små 5 minutter. 🙂

   Reply
 • anita
  2. april 2010 at 16:36

  Uhmm.. ser godt nok lækre ud…Tænker lige om du har en hemmelig super opskrift???..skal nemlig selv lave fødselsdagsbrunch på mandag til min kære mand, og der ville disse lækre tykke pandekager da gøre lykke;-)

  Reply
  • Catarina
   2. april 2010 at 19:52

   @anita: velkomme til siden her og ja, jeg har en opskrift, men den er som ikke hemmelig. Jeg laver lige et indlæg på opskriften om lidt. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar