Jeg glæder mig

4. april 2010

Middagen i aften er en rigtig Påskemiddag, nemlig dansk lammekølle af den bedste slags. Nu er den sat i ovnen og senere får den følgeskab af både kartofler, auberginer, løg og gulerødder, samt diverse krydderier.

Nøj, hvor vi skal smovse og der bliver sikkert også noget i til overs, så vi kan få en dejlig salat med kold lam i morgen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply anjoe 4. april 2010 at 18:12

  Lidt spøjst – ligner en megastor fisk 🙂

  God fordøjelse *LOL*

  • Reply Catarina 4. april 2010 at 18:23

   @anjoe: Tak 🙂 – den var super god og der er også rester til i morgen. 🙂

 • Reply TinaLiel 5. april 2010 at 00:47

  Hi hi jeg troede også at det var fisk inden jeg læste videre. Tillykke med Christian. Ser ud til at det var en skøn dag. Skal love for at han var en stor baby wow 😉 God Påske min kære. KNUS♥

  • Reply Catarina 5. april 2010 at 07:52

   @TinaLiel: Tak for lykønskningerne til Christian – han havde en rigtig dejlig dag. En god 2. påskedag til dig og familien. 🙂

  Skriv en kommentar