Menu
Lübeck

Forår i Lübeck

I onsdags besluttede vi at det var tid til at smutte på en lille weekendtur, men vi lille dog ikke længer væk end at det kunne klares med bil og godt det samme med al den aske der er i de højre luftlag. Jeg havde aldrig været i Lübeck og det samme galt Søren, så Lübeck det blev. Vi tog afsted torsdageftermiddag, så snart Søren var kommet hjem fra arbejde. Jeg havde selv brugt lidt af torsdagen på, at kikke efter de hoteller på nettet. Vi ville gerne have et som lå så tet på bycentrum som muligt. Vi endte op med to adresser og, som faktisk lå på den samme vej. Vi satte gps’en, til og kørte sydover. Ved grænsekioskerne stoppede og fik handlet et par småting, bl.a. lidt chokolade til mine forældre og kørte derefter videre til Lübeck.

Der var stadige ledige værelser, trods det nu lukkede luftrum, vi snuppede et standart værelse da vi jo kun skulle have 2 overnatninger. Efter indtjekning smutte vi ned i den gamle del af byen, som viste sig kun at ligge små 100 meter væk, dels for at få lidt at spise, men også for lige at se os lidt omkring og strække benene.

Selv om det ikke er mere end små 300 km her fra os af og til Lübeck, ja så er foråret i den grad kommet til Lübeck. Alle byens kirsebærtræer er sprunget ud og står og ser fantastiske ud.

Pladsen foran den gamle byport, blev også flittigt brugt at både unge og gamle. den yngre generation lå mest i græsset eller spillede lidt bold, mens den ældre sad på de omkringstående bænke.

Overalt var der en stemning af forår og selv turbåden og restauranterne omkring vandet, var igang med deres forretninger. Når temperaturene kommer længere op, så bliver der sikker en gevaldig leben langs vandet.

Vi har nydt et par dejlige dage i Lübeck, men masser af frisk luft, lange og hyggelige spadsereture, kulturelle indslag og lækkert mad i små hyggelige portioner, serveret med et godt glas øl til. Det er altid dejligt, at komme lidt hjemmefra og nyde hinanden uden for hverdagens trommerum.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

  • Catarina
    17. april 2010 at 16:18