Menu
Weblog

Russerne kommer

Hold da lige 10 vilde heste hvor får jeg meget spam for tiden, men heldigvis opfanger akismet det hele og det er jeg ret glad for. Det der dog undre mig er; at der de sidste mange måneder kun har været spam på russisk – er der ikke nogen der har fortalt de der Russere, at det er ret ufedt og at de mister respekt på den konto?

0

14 kommentar

 • Sandra
  22. april 2010 at 15:19

  Du er ikke den eneste der oplever russisk spamstorm – det er helt enormt i disse dage, desværre.
  Men som du også skriver, så er akismet helt fantastisk til at fange det:-)

  Reply
  • Catarina
   22. april 2010 at 15:31

   @Sandra: Det er sjovt at det sådan er i bølger det kommer. 🙂

   Reply
 • Søren
  22. april 2010 at 15:19

  Du må se at få lært russisk Catarina 😉

  For cirka 2 år siden kom der så meget spam fra Polen. Det var så voldsomt, at den polske ambassadør til “Villabyerne” der er Gentofte`s lokalavis beklagede forholdene.

  Ellers har jeg ikke forstand på spamrobotter. Men det er da frygtelig irriterende. Lige p.t. burde de sendes til Island og bruge tid på at lukke for en vis vulkan 😀

  Reply
  • Catarina
   22. april 2010 at 15:32

   @Søren: Hi hi ja det var måske en idé med Island. 🙂

   Jeg behøver nu ikke at lære russisk – Google er min ven, ved du nok. 😀

   Reply
 • Kim
  22. april 2010 at 16:06

  Det er godt nok ved at blive en smule irriterende med at den russiske spam. Desværre fanger akismet hos mig også nogle gange rigtige kommentarer, så selvom det er fristende bare at slette det hele, bliver jeg nød til at gennemgå fangsten for rigtige kommentarer, så jeg overvejer lidt en anden løsning.

  Reply
  • Catarina
   22. april 2010 at 21:15

   @Kim: Jeg er også nød til at gennemgå spam-meddelelserne, da jeg som du også har nogle kommentar som havner i den afdeling.

   Reply
 • Marianne
  22. april 2010 at 16:17

  jeg får også en del af det russiske, men som ved jer andre så ryger det direkte i spam – tilgengæld oplever jeg at folk med smartlog blogs også ryger i spam, hvilket er liiidt irriterende!

  Reply
  • Catarina
   22. april 2010 at 21:16

   @Marianne: Jeg må prøve det plugin som Mette anbefaler længere nede – måske det er den løsning som jeg har ventet på. 🙂

   Reply
 • Jens
  22. april 2010 at 16:37

  Jeg tror at den slags er meget ulige fordelt, for jeg ser det aldrig. Det er virkelig utrolig sjældent, at jeg finder spam på bloggen eller i min mailboks. Men det klager jeg selvfølgelig ikke over……. 😉

  Nogen gange undrer jeg mig bare, fordi jeg ved at det er et stort problem for mange andre!

  Reply
  • Catarina
   22. april 2010 at 21:17

   @Jens: Jeg tror at nogle af de spams som du får, allerede bliver fanget af WordPress inden de kommer til dig, men det er da super dejligt at du ikke er hårdt ramt. 😀

   Reply
 • Søren
  22. april 2010 at 18:50

  Til Mariannes kommentar:

  Jeg plejer også at ryge i spam/eller skulle findes “i maskinhuset” både hos Catarina og et andet sted.
  Det er jeg frygtelig ked af. Når jeg lægger en kommentar er det jo fordi, jeg synes, at den er relevant/lidt morsom eller nogle gange blot for at vise, at jeg læser med.

  Det at min kommentar har skulle findes i maskinhuset får mig til at føle, at jeg generer blogejeren. Det er jo simpelthen ikke meningen.

  Nogle blogs godkender kommentarer inden de vises. Det er så en helt anden OK-historie.

  På min smartlog-blog har jeg under profil sat et OK-flueben ved, at min mail-adresse må kunne læses. Det håber jeg har afhjulpet problemet.

  Sikker på det er jeg ikke.

  Det var dagens lange roman, som Catarina tager med sædvanligt godt humør!!! 😀

  Reply
  • Catarina
   22. april 2010 at 21:30

   @Søren: Ja, desværre havner du hver eneste gang i spam hvilket er syn, da jeg jo ikke tjekker spam hver dag. 🙂 Men jeg tror faktisk jeg har fundet løsningen eller i hvert fald grunde til at du havner der – det er simpelthen din “alias” i smatlog adresse der er problemet, eller skal vi sige, det tror jeg. 😉

   Reply
 • Mette
  22. april 2010 at 20:51

  Jeg har installeret et pluginn der hedder “Bad Behaviour” – det stopper spammerne inden de overhovedet kommer ind på min side. Jeg havde også en del russiske besøg tidligere… men nu ser jeg stort set ingenting.

  Reply
  • Catarina
   22. april 2010 at 21:18

   @Mette: SUPER, det plugin må jeg prøve at hente så snart jeg er færdig med denne kommentar. Tak for tippet Mette. 😀

   Reply

Skriv en kommentar