Menu
Livet

En god mandag

I fredags, lige midt i brunch’en med Pia, blev jeg ringet op at min tidlige chef fra dengang jeg var trainee og super glad for at være i den gamle firma. Hun havde ikke meget til, da et møde var ved at skulle starte, men hun fik lige sagt, at de da godt kunne bruge min hjælp i en 3 måneders tid, hvis jeg havde lyst?. Jeg fik spurgt lidt ind til opgaverne som viste sig at lige at være mig, men så var der helle ikke tid til mere. Puha det gav lige en omgang knagen i den “øverste etage”. 🙂

Efter en weekend med mange tanker +’er og -‘er og et par ubesvaret spørgsmål, nåede jeg frem til, at hvis de svar jeg fik på mine spørgsmål, var som jeg ønskede dem, så ville jeg gerne hjælpe dem i de 3 måneder. Jeg ringede retur i går middags jeg fik mine svar og erklærede at det var ok med mig. Efter et par mails frem og tilbage, hvor de sidste detaljer lige skulle på plads kan jeg nu se frem til, at starte i mit gamle firma på mandag. 🙂

16 kommentar

  • Catarina
    27. april 2010 at 14:16