En god mandag

27. april 2010

I fredags, lige midt i brunch’en med Pia, blev jeg ringet op at min tidlige chef fra dengang jeg var trainee og super glad for at være i den gamle firma. Hun havde ikke meget til, da et møde var ved at skulle starte, men hun fik lige sagt, at de da godt kunne bruge min hjælp i en 3 måneders tid, hvis jeg havde lyst?. Jeg fik spurgt lidt ind til opgaverne som viste sig at lige at være mig, men så var der helle ikke tid til mere. Puha det gav lige en omgang knagen i den “øverste etage”. 🙂

Efter en weekend med mange tanker +’er og -‘er og et par ubesvaret spørgsmål, nåede jeg frem til, at hvis de svar jeg fik på mine spørgsmål, var som jeg ønskede dem, så ville jeg gerne hjælpe dem i de 3 måneder. Jeg ringede retur i går middags jeg fik mine svar og erklærede at det var ok med mig. Efter et par mails frem og tilbage, hvor de sidste detaljer lige skulle på plads kan jeg nu se frem til, at starte i mit gamle firma på mandag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

16 kommentarer

 • Reply Rikke 27. april 2010 at 13:25

  Tillykke med det 🙂

  • Reply Catarina 27. april 2010 at 14:16

   @Rikke: Takker. 🙂

 • Reply Helle K. 27. april 2010 at 14:40

  Tillykke – det er da fedt 🙂

  • Reply Catarina 27. april 2010 at 17:48

   @Helle K.: Tak skal dun have. 🙂

 • Reply anjoe 27. april 2010 at 15:04

  Det lyder helt fint, Catarina, og så kan du få en velfortjent pause i ansøgningsskriveriet, formoder jeg, og nøjes med at holde øje med jobs af virkelig interesse 😀

  • Reply Catarina 27. april 2010 at 17:49

   @anjoe: det er lige nettop det, nu skal jeg ikke sende et vist antal hver uge, men kun dem jeg virkelig har lyst til. 😀

 • Reply Kaja 27. april 2010 at 15:41

  Tillykke med det, det er da dejligt. Så har du lidt fri hen over sommeren, det er jo næsten et fuldtidsjob at søge job.

  • Reply Catarina 27. april 2010 at 17:50

   @Kaja: Ja, det er lige før det er det. Jeg startede også tidligt på “kontoret” for at kunne holde til middag og lave andre ting. Så ja, det er en kærkommen pause. 🙂

 • Reply Marianne 27. april 2010 at 15:47

  Ej hvor dejligt altså!

  • Reply Catarina 27. april 2010 at 17:50

   @Marianne: demlig. 😀

 • Reply Fru E 27. april 2010 at 19:14

  Hvor er jeg glad på dine vegne. Ingen tvivl om, at de har været glad for dig når de ringer efter dig. Et rigtig godt skulderklap 🙂

  • Reply Catarina 27. april 2010 at 21:31

   @Fru E: Tak, det bliver lidt sjovt at vende tilbage. 🙂

 • Reply Bot 28. april 2010 at 12:16

  Naj hvor super sejt, kæmpe tillykke med det. Tænk hvis de så også lige finder ud af at de faktisk ikke kan undvære dig og fastsætter dig – waaaaaau

  • Reply Catarina 28. april 2010 at 14:08

   @Bot: Hæ hæ det regner jeg nu ikke med. 🙂

 • Reply Karolina 29. april 2010 at 10:16

  Tillykke! Det må føles godt! 🙂

  • Reply Catarina 29. april 2010 at 11:38

   @Karolina: Tak, det gør det også. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.