Menu
Livet

Så gik vi ellers lige igang

I aften kommer der gode venner og deres dejlige unger til en omgang mad med indlagt hygge. Vi bestemte os hurtigt for, at menuen skulle være ceviche a.la. Anne Hjernø, derefter forskellig marinerede svinemørbrad og baconomviklede dadler med broccolisalat, vandmelonsalat og hvidløgsflutes til. Nu er salaterne lavede og det samme er dadlerne, mørbradene ligger i de forskellige marinader og venter på at blive smiidt på grillen. Nogle gange er vi altså effektive. Ja, altså når vi vil. 🙂

Nu vil jeg forberede fiske til ceviche’en og så ellers gå igang med mandelkagen med brændte figner, som skal udgør desserten. Mandlerne smuttede Christian og jeg i går, så den er lige til at gå til.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    15. maj 2010 at 14:35