Jeg blev overfaldet

16. maj 2010

Efter en tur til Nordborg og retur, ibladet masser af campingvogne på vejene samt spredte regnbyger, Nappede jeg en lille lækkerlur i hjørnet af sofaen. Ja, jeg sofaen på det nærmeste overfaldt mig. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Søren 16. maj 2010 at 18:54

  ZZZZZzzzzz * mooorfaaar* ZZZZZzzzzz
  😀

  • Reply Catarina 17. maj 2010 at 06:17

   @Søren: Nope – mormor. 🙂

 • Reply Anders Dahl Tollestrup 16. maj 2010 at 19:46

  Tja, Catarina. Jeg falder også helt hen til dit smukke og dejligt simple regn-vindues billede. Det er lige før man kan bruge det som wallpaper og komme i godt humør, når man nørder på Mac’en 😉

  • Reply Catarina 17. maj 2010 at 06:19

   @Anders Dahl Tollestrup: Et søvndyssende billede. 😀 Som wallpaper, det havde jeg slet ikke tænkt på, tak for tippet.

   Du siger bare til hvis du vil have det. 😉

 • Reply Fru E 16. maj 2010 at 20:48

  Garanteret velfortjent 😉

  • Reply Catarina 17. maj 2010 at 06:19

   @Fru E: Det er jeg også sikker på. 🙂

  Skriv gerne en kommentar