Menu
Teknologi

Super service

Jeg bestilte jo lidt foto tilbehør for noget tid siden og fik også de ting jeg bestilte hos kamerahuset rimeligt hurtigt. Jeg bestilte i samme ombæring også en 5i1 100×150 cm reflector fra fotoimport.dk. Grunden til jeg købte den der, var at den var meget billigere end andre steder. 🙂

Nå, men reflectoren var så i restordre og da jeg i mandags endnu ikke havde hørt noget fra dem, besluttede jeg at annulere min ordre og så købe en 5i1 Ø100 cm, altså en rund reflektor i stedet for en oval, da jeg, i deres netbutik kunne se, at den havde de på lager. Jeg skrev til dem og fik svar samme dag.
Her kan I læse svaret:

Hej Catarina,
Tak for din mail, og beklager du ikke har hørt fra mig – det er ikke i orden. Det er jeg rigtig træt af, men den må være kikset.
Der kommer varer i dag senest i morgen, og her er din reflektor også med.
Jeg sender dig også en 5i1 str. ø110 som et plaster på såret. Jeg har for øvrigt ikke hævet din indbetaling endnu, det sker først når du har fået din ordre leveret.

Beklager endnu engang at jeg ikke har haft dig opdateret.

Med venlig hilsen
XXXX XXXX

Jeg har i dag fået dem hentet på posthuset, de var forsøgt afleveret i går og jeg må da sige at det er super god service g det er bestemt ikke sidste gang jeg hander der. 🙂

0

4 kommentar

 • anjoe
  4. juni 2010 at 15:52

  Sådan en kundepleje kunne en del forhandlere lære af, for smuttere sker for selv de bedste, og det hvadenten handelen sker netmæssigt eller traditionelt. Samtidig skal vi kunder huske at give lyd fra os og ikke bare sortliste utidigt! Nogle firmaer nærmest satser på engangskunder, men de er heldigvis i mindretal 😉
  Rigtig god weekend, nyd det (lovede) gode vejr og dit nye fotogrej!

  Reply
  • Catarina
   4. juni 2010 at 16:10

   @anjoe: Jeg plejer altid at give lyd fra mig, hvis der er noget som ikke er helt ok, for som du skriver, så kan fejl ske, vi er “kun” mennesker og vi laver alle fejl.

   Man skal nemlig ikke dømme før man har hørt begge parter.

   I må også have en rigtig god weekend og vejret, ja det holder weekenden over. 🙂

   Reply
 • Anders
  4. juni 2010 at 18:17

  Hej Catarina

  De reflektorer bliver du rigtig glad. Jeg skød en pige med model-drømme i går eftermiddags og droppede helt mine flash. Min reflektor gav nogle meget bedre resultater i de skønne vejr vi har for tiden 🙂

  Glæder mig til at se nogle skud 😉

  Reply
  • Catarina
   4. juni 2010 at 18:49

   @Anders: Uha, det lyder super. Jeg prøvede California Sunbounce da jeg var på kursus med Nikolaj Brix, men dem synes jeg lige er lidt i overkanten rent prismesigt, da jeg jo langt fra er prof. 😉

   Smider du et par billeder op på din blog, er blevet lidt nysgerrig. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar