Menu
Teknologi

Super service

Jeg bestilte jo lidt foto tilbehør for noget tid siden og fik også de ting jeg bestilte hos kamerahuset rimeligt hurtigt. Jeg bestilte i samme ombæring også en 5i1 100×150 cm reflector fra fotoimport.dk. Grunden til jeg købte den der, var at den var meget billigere end andre steder. 🙂

Nå, men reflectoren var så i restordre og da jeg i mandags endnu ikke havde hørt noget fra dem, besluttede jeg at annulere min ordre og så købe en 5i1 Ø100 cm, altså en rund reflektor i stedet for en oval, da jeg, i deres netbutik kunne se, at den havde de på lager. Jeg skrev til dem og fik svar samme dag.
Her kan I læse svaret:

Hej Catarina,
Tak for din mail, og beklager du ikke har hørt fra mig – det er ikke i orden. Det er jeg rigtig træt af, men den må være kikset.
Der kommer varer i dag senest i morgen, og her er din reflektor også med.
Jeg sender dig også en 5i1 str. ø110 som et plaster på såret. Jeg har for øvrigt ikke hævet din indbetaling endnu, det sker først når du har fået din ordre leveret.

Beklager endnu engang at jeg ikke har haft dig opdateret.

Med venlig hilsen
XXXX XXXX

Jeg har i dag fået dem hentet på posthuset, de var forsøgt afleveret i går og jeg må da sige at det er super god service g det er bestemt ikke sidste gang jeg hander der. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    4. juni 2010 at 16:10