Klar til en ny uge

13. juni 2010

Vaskemaskinen har snorret lystigt i dag og jeg kan nu se bunden af vasketøjsskufferne igen. Skjorter og andre bomuldstekstiler er strøget og klar til at blive taget i brug, når lysten melder sig. Søndagen er for det meste af tiden brugt indendøre, jeg havde slet ikke lysten til at mærke mere blæst og solen har heller ikke haft lyst til at skinne på denne del af Fyn i dag. Men den kommende uge ser det helet anderledes ud, der kommer der både lune og sol. Jeg må også indrømme at jeg efterhånden trænger til lidt konstant varme. Så jeg er klar til en ny og ubrugt uge og gerne med sådan en omgang hygge på terrassen som her nedenfor. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Bente 13. juni 2010 at 22:08

  Ja, det vil faktisk være helt okay med meget mindre blæst og regn og meget mere sol i næste uge :-).

  • Reply Catarina 14. juni 2010 at 06:33

   @Bente: 🙂 Lad os håbe at det bliver som de lover. 🙂

 • Reply Helle K. 14. juni 2010 at 14:03

  Åh ja – solskin PLEASE 🙂

  • Reply Catarina 14. juni 2010 at 16:19

   @Helle K.: Er på vej 8)

  Skriv gerne en kommentar