Så ramte weekenden mig

18. juni 2010

Åh som det gjorde godt – nu vil jeg hygge mig med min mand og bare nyde at fredagen, ugens bedste dag nu er i fuld gang. I aften vil jeg lege, lege med lys, så jeg håber på godt vejr og at jeg ikke falde i søvn før tid. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 18. juni 2010 at 18:07

  God og velfortjent weekend 🙂

  Pas nu på at du ikke brænder fingrene – når du leger med lys 😉

  • Reply Catarina 18. juni 2010 at 19:26

   @Helle K.: det er nu ikke den slags lys jeg skal lege med. 🙂

 • Reply Anders 18. juni 2010 at 18:47

  Lege med lys ?? Er vi ude i noget lang lukkertid, mens du pisker rundt med en lommelygte 😀

  • Reply Catarina 18. juni 2010 at 19:27

   @Anders: Hi hi det kunne det nu godt, men det er en anden for for lys – måske I er heldige at se resultatet her på bloggen, hvis jeg altså får det til at virke. 😀

 • Reply Fru E 18. juni 2010 at 20:03

  Rigtig god weekend. Håber du får en skøn en af slagsen 🙂

  • Reply Catarina 18. juni 2010 at 20:25

   @Fru E: Tak og rigtig meget i lige måde. 🙂

  Skriv gerne en kommentar