Jeg er klar

28. juni 2010

.. til at indtage endnu en dejlig sommeruge også selvom jeg skal på arbejde, for det er jo stadig sommer når jeg har fri. Og om mindre end 2 uger, så er jeg at finde et eller andet sted i Europa. Sommerferien er inde for rækkevidde. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Bente 28. juni 2010 at 16:45

    Ja, er det ikke bare skønt, når sommerferien er inden for rækkevidde! Jeg kan godt forstå, du glæder dig – det gør jeg også. Altså til min sommerferie :-).

    • Reply Catarina 28. juni 2010 at 18:00

      @Bente: Det er såå fantastisk og når så sommeren også er kommet til DK så nyder jeg de sidste arbejdsdage i fulde drag. 🙂

    Skriv gerne en kommentar