Jeg er klar

28. juni 2010

.. til at indtage endnu en dejlig sommeruge også selvom jeg skal på arbejde, for det er jo stadig sommer når jeg har fri. Og om mindre end 2 uger, så er jeg at finde et eller andet sted i Europa. Sommerferien er inde for rækkevidde. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Bente 28. juni 2010 at 16:45

    Ja, er det ikke bare skønt, når sommerferien er inden for rækkevidde! Jeg kan godt forstå, du glæder dig – det gør jeg også. Altså til min sommerferie :-).

    • Reply Catarina 28. juni 2010 at 18:00

      @Bente: Det er såå fantastisk og når så sommeren også er kommet til DK så nyder jeg de sidste arbejdsdage i fulde drag. 🙂

    Skriv gerne en kommentar