Menu
Camping i Europa / Campingferie 2010

På vandcykel ad floden Georges

Dagen efter ankomsten til Sainte Croix du Verdon tog vi ud til enden af Lac de Sainte-Croix hvor det er muligt at sejle ind i slugten. Vi havde egentlig forestillet os at vi ville leje et par kanoer, men da vi kom til udlejningsstedet, var det eneste de have ledigt, et par vandcykler, så dem snuppede vi.

Drengene var hurtigst ude på søen med retning mod slugten, vi andre nåede dog inden for rimelig tid op bag dem. Vandet i både søen og floden som løber ud i søen, er fantastisk rent og indbyder til at der bades i det.

Vi var da heller ikke kommet ret langt ind i slugten før end drengene hoppede i vandet og så måtte vi andre jo også følge trop. Vi fandt et lille klippeudspring hvor vi kunne ”parkere” vandcyklerne. Nøj, hvor var det pragtfuldt med en dukket.

Der blev sprunget fra vandcyklerne, men det var ikke spænnende nok for vores drenge, så klipperne blev besteget og udspring stod på programmet. Efter noget tid, blev endnu større klipper besteget og udspringene blev dermed højere og højere. Jeg skulle nu ikke nyde noget. 🙂

Vi havde cyklerne i tre timer og det var slet ikke for lidt, for når der både skal svømmes, springes og sejles langt ind i slugten og tilbage igen så er tre timer ikke for meget. Havde vi vist det havde vi medbragt frokosten og spist den på en ad de små breder der var et stykke længere oppe ad floden.

9 kommentar

  • Catarina
    18. juli 2010 at 07:53