Menu
Camping i Europa / Campingferie 2010

10 km uden for Annecy

Efter lidt mere end 5 timers kørsel fra Provence, var ved ved at være ved vores bestemmelsessted Lac d’Annecy. Vi valgte at vores base for de næste dage skulle være på Camping International, som ligger en små 10 km. uden for Annecy. Egentlig troede vi at den lå helt ned til søen, men den ligger på den anden side af landevejen og altså en 400m fra søen.

Efter at vi havde fået sat drengenes telt op og var kommet på plads, måtte vi alle en tur i poolen som kun lå få meter fra vores plads. Nøj, hvor gjorde det godt at få en dukkert efter at have siddet i bilen så lang tid.

Et er vi dog glade for og der er opfindelsen af klimaanlægget i bilen, ellers havde vi ikke overlevet de til tider 35+ grader som bilens termometer viste.

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar