10 km uden for Annecy

18. juli 2010

Efter lidt mere end 5 timers kørsel fra Provence, var ved ved at være ved vores bestemmelsessted Lac d’Annecy. Vi valgte at vores base for de næste dage skulle være på Camping International, som ligger en små 10 km. uden for Annecy. Egentlig troede vi at den lå helt ned til søen, men den ligger på den anden side af landevejen og altså en 400m fra søen.

Efter at vi havde fået sat drengenes telt op og var kommet på plads, måtte vi alle en tur i poolen som kun lå få meter fra vores plads. Nøj, hvor gjorde det godt at få en dukkert efter at have siddet i bilen så lang tid.

Et er vi dog glade for og der er opfindelsen af klimaanlægget i bilen, ellers havde vi ikke overlevet de til tider 35+ grader som bilens termometer viste.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar