Menu
Camping i Europa / Campingferie 2010

Blandet dag

Væbnet med masser af tålmodighed og min kamerataske stod jeg uden for campingvognen klokken 5 i morges, jeg ville forevige solopgangen over søen, men ak, det var overskyet og det så ikke ud til at der ville blive nogen smuk opgang overhovedet. Jeg gik dog ned til søen og fik et enkelt billede inden jeg gik en lille dejlig tur på en times tid, i skovene omkring pladsen, for selvom det var overskyet, kunne jeg stadig nøjes med at have shorts på så lunt var det.

Efter morgenmaden tog vi et smut ned i Goslar som er en rigtig smuk og bevarringsværdig by. Efter at have loppet lidt rundt og nydt en lidt koldt på en af de mange udendørs cafeer, bestemte vi os for at tage tilbage til pladsen og slappe lidt af. På vej tilbage til bilen, var deer lige pludselig én som siger “goddag Søren”. Det er da utroligt at vi, der i Goslar, møder én af Søren studiekammerater. Han og familien har været på ferie her i en lille uges tid og tager i morgen hjem til Nordjylland. Vi udveksler de seneste nyheder inden vi atter skilles. Igen bliver jeg bekræftet i, at verdenen ikke længere er så stor som før i tiden.

Lige nu sidder jeg og ser lidt Tour de France på Fromsport.com, mens Søren tager sig en lille lækkerlur. Hvad vi finder på senere ved jeg ikke, men vejret er delvis skyet men stadig med masser af varme. det kunne godt se ud som om en byge ville komme forbi, men nu får vi at se.

2 kommentar

  • Catarina
    22. juli 2010 at 15:51