Menu
Camping i Europa / Campingferie 2010 / Kunst, kultur, sport & mad / Teknologi

Det lakker mod enden

I morgen pakker vi sammen for sidste gang i denne omgang og drager stille og roligt hjemad mod Fyn. Vi regner med at være hjemme engang i morgen eftermiddag, hvis alt går vel og der ingen køer er på motorvejene.

Det har været en rigtig dejlig ferie hvor der har været plads til både sjov og afslapning. Jeg har i år kun fået læst en bog, men den var til gængæld også rigtig god. Kineseren af Henning Mankell. Hvis du endnu ikke har læst den, kan jeg godt anbefale den. Den fangede mig faktisk allerede fra første side af så den var svær at ligge fra sig. Vi var endda så heldige at den var på bud da Søren faldt over den. En flad 50’er kostede den. Måske du er lige så heldig ellers er jeg sikker på den også kan lånes på biblioteket.

Det er blevet til en lidt billeder og film undervejs, ikke så mange som nogle af de forgangende år, men det gør heller ikke noget. Jeg har sat nogle af filmklippene sammen og tilføjet et par billeder, så det i alt bliver en lille film på små 2 min. Meget opfinsomt har jeg valgt at kalde den for “Sommerferien 2010” da det jo er det det er 😉 Musikken som jeg har lagt på, har jeg fundet på Soundlife.com som er et sted, hvor det er gratis at downloade musik fra.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

13 kommentar

  • Catarina
    24. juli 2010 at 06:31