Det lakker mod enden

22. juli 2010

I morgen pakker vi sammen for sidste gang i denne omgang og drager stille og roligt hjemad mod Fyn. Vi regner med at være hjemme engang i morgen eftermiddag, hvis alt går vel og der ingen køer er på motorvejene.

Det har været en rigtig dejlig ferie hvor der har været plads til både sjov og afslapning. Jeg har i år kun fået læst en bog, men den var til gængæld også rigtig god. Kineseren af Henning Mankell. Hvis du endnu ikke har læst den, kan jeg godt anbefale den. Den fangede mig faktisk allerede fra første side af så den var svær at ligge fra sig. Vi var endda så heldige at den var på bud da Søren faldt over den. En flad 50’er kostede den. Måske du er lige så heldig ellers er jeg sikker på den også kan lånes på biblioteket.

Det er blevet til en lidt billeder og film undervejs, ikke så mange som nogle af de forgangende år, men det gør heller ikke noget. Jeg har sat nogle af filmklippene sammen og tilføjet et par billeder, så det i alt bliver en lille film på små 2 min. Meget opfinsomt har jeg valgt at kalde den for “Sommerferien 2010” da det jo er det det er 😉 Musikken som jeg har lagt på, har jeg fundet på Soundlife.com som er et sted, hvor det er gratis at downloade musik fra.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

13 kommentar

 • Reply Bente 22. juli 2010 at 23:59

  Håber I får en gnidningsløs tur hjemad!
  Og dejligt at høre, at ferien har været god – det ser nu også sådan ud :-).

  P.S. Og tak for linket til soundlift.com – det er fluks føjet til samlingen ;-).

  • Reply Catarina 24. juli 2010 at 06:31

   @Bente: Tak, vi er kommet godt hjem og er i gang med at komme på plads herhjemme. 🙂

 • Reply Jan 23. juli 2010 at 08:39

  Ser ud til, at I har haft det ligeså varmt dernede, som vi andre har haft det heroppe 😉

  Sejt med de der undervandsbilleder. Særligt kamera-hus ?

  • Reply Catarina 24. juli 2010 at 06:39

   @Jan: Ja, der var varmt, enkelte dage var der 35-38°r; men luften er jo en anden end når det er så varmt herhjemme. 🙂

   Det er ikke et hus men en Aquapack, som jeg skrev om her.

 • Reply Helle K. 23. juli 2010 at 08:42

  Skøn film – sikke nogle dejlige billeder 🙂
  Bogen har jeg lånt tidligere, men jeg fik den aldrig læst – nu vil jeg lige notere den, så jeg husker det ved en senere lejlighed – jeg har som altid 15-20 bib.bøger liggende og halvdelen skal læses nu, fordi der står andre i kø 😉

  • Reply Catarina 24. juli 2010 at 07:09

   @Helle K.: Glæd dig til at læse den, den er virkelig velskrevet. 🙂

 • Reply fivetosix 23. juli 2010 at 10:06

  Sikke da en skøn ferie I har haft. Tak for turen. Og god rejse hjemad.

  • Reply Catarina 24. juli 2010 at 07:11

   @fivetosix: 🙂 velbekomme og tak for de gode ønsker, vi er kommet godt hjem. 🙂

   Og velkommen til bloggen her fivetosix og tak for din kommentar. 🙂

 • Reply Jens 23. juli 2010 at 14:06

  Helt ærligt, uden at overdrive: det var virkelig en flot film. Den giver virkelig et indtryk af, at I har haft en fuldstændig fantastisk og perfekt ferie, med en masse gode oplevelser. 😀

  Jeg håber at I får en god tur hjem igen.

  • Reply Catarina 24. juli 2010 at 07:15

   @Jens: Altså, nu rødmer jeg det er alt for flotte ord Jens, filmen er jo bare skudt med det lille kamera og sådan lidt på må og få. 🙂 Men ferien har været aldeles fremragende og vi har nydt at have tid til alt og ingenting.

   Turen hjem forløb uden dramatik, så også den var god. 🙂

 • Reply Pia 23. juli 2010 at 21:06

  Tak for kig ind i jeres ferie- på den helt fede måde:o) Ses snart- og jeg glææææder mig. Knuse

  • Reply Catarina 24. juli 2010 at 07:15

   @Pia: velbekomme søde og ja vi ses lige om lidt. 😀

 • Reply Jeg planlægger og glæder mig | Catarina.dk 18. maj 2011 at 20:19

  […] ja altså ud over en hæfte med kryds og tværs. Det er ikke sikkert jeg får læst alle – sidste år, fik jeg kun læst en enkelt bog, men den var så også ret […]

 • Skriv en kommentar