Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Thomas Buttenschön

Så nåede jeg bunden og her kommer de sidste koncertbilleder i denne ombæring. Jeg slutter af med den charmerende “spradebassen” med de herlige sange, nemlig Thomas Buttenschön. Han kommer faktisk til Odense og gir’ koncert på torsdag, i Kongenshave. Jeg gad godt se ham igen, men jeg har et andet arrangement på torsdag, så jeg må vente til han atter kommer til Odense, eller jeg er et sted hvor han optræder.

Hvis du er i Odense på torsdag, så synes jeg du skulle smutte forbi Kongenshave og se den gratis koncert med den unge mand, for han er altså bare herlig. 🙂

Thomas Buttenschön på Nord-Als Musikfestival

 
 
 
 
 
 
 
 

0

2 kommentar

 • Lone
  26. juli 2010 at 23:34

  Sikke mange koncerter, du har været til 🙂
  Jeg nåede hverken at komme til Stevie Wonder eller Bruce Springsteen koncert i år.

  Jeg vil undersøge, om ikke Thomas Buttenschön kommer til Kbh. Ham er jeg ret vild med 🙂

  Reply
  • Catarina
   27. juli 2010 at 06:46

   @Lone: Nu er det nemt, når det er til én og samme festival. 😉 Burde ville jeg også gerne have hørt, men jeg kan godt undvære Stevie. 😉

   Jeg kan næsten ikke forestille mig at Thomas ikke kommer til KBH, når han på det nærmeste er alle andre steder. Glæder mig til at høre/læse hvad du finder ud af. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar