Thomas Buttenschön

26. juli 2010

Så nåede jeg bunden og her kommer de sidste koncertbilleder i denne ombæring. Jeg slutter af med den charmerende “spradebassen” med de herlige sange, nemlig Thomas Buttenschön. Han kommer faktisk til Odense og gir’ koncert på torsdag, i Kongenshave. Jeg gad godt se ham igen, men jeg har et andet arrangement på torsdag, så jeg må vente til han atter kommer til Odense, eller jeg er et sted hvor han optræder.

Hvis du er i Odense på torsdag, så synes jeg du skulle smutte forbi Kongenshave og se den gratis koncert med den unge mand, for han er altså bare herlig. 🙂

Thomas Buttenschön på Nord-Als Musikfestival

 
 
 
 
 
 
 
 

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Lone 26. juli 2010 at 23:34

  Sikke mange koncerter, du har været til 🙂
  Jeg nåede hverken at komme til Stevie Wonder eller Bruce Springsteen koncert i år.

  Jeg vil undersøge, om ikke Thomas Buttenschön kommer til Kbh. Ham er jeg ret vild med 🙂

  • Reply Catarina 27. juli 2010 at 06:46

   @Lone: Nu er det nemt, når det er til én og samme festival. 😉 Burde ville jeg også gerne have hørt, men jeg kan godt undvære Stevie. 😉

   Jeg kan næsten ikke forestille mig at Thomas ikke kommer til KBH, når han på det nærmeste er alle andre steder. Glæder mig til at høre/læse hvad du finder ud af. 🙂

  Skriv gerne en kommentar