Sidste dag, igen

30. juli 2010

Ingen tur i have her til morgen, det er alt for vådt derude og jeg synes også at der er skruet lige lovligt meget ned for temperaturen. Det er stadig juli og der behøver det altså ikke kun at være en 17-18 grader.

I dag er det sidste dag på jobbet. De tre måneder som vikariatet har varet er gået ret så hurtigt og det har været sjovt at være tilbage og jeg har nydt at være samme med nogle af de gamle kollegaer, sådan på hverdagsplan.

Fra mandag ved jeg hvad der venter mig og det er da i det mindste en fordel, for så kan jeg bare klø på og få smidt nogle ansøgninger afsted. Faktisk er der allerede to ansøgninger på vej så det skal som nok gå.

Morgenbollerne er i ovnen, men det er nu ikke fordi at jeg skal have dem med på arbejde, for i dag er der mere end rigeligt med brød, da der er et par kollegaer som går på ferie og da vi kun er 7 i afdelingen ud af 19, kommer vi vist ikke til at lide nogen nød. Nej, bollerne er til Daniel, så han kan få nogle med i skole og dem der bliver til overs, er til Christian til når han engang kommer hjem oppe fra en kammerat som har holdt noget hygge/lan.

Og ved I hvad – i dag er det fredag og selvom regnen siler ned så er det nu alligevel ugens bedste dag. 🙂

Han en dejlig fredag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Fru E 30. juli 2010 at 22:11

  Her er rimlig koldt her i lille Dannevang. Håber inderligt, at du får dig en rigtig godt job snart.

  Ps. tak for hjælpen, som vi desværre måtte opgive.

  • Reply Catarina 31. juli 2010 at 16:34

   @Fru E: Velbekomme, ærgerligt at I måtte opgive.

   Tak, det håber jeg som også. 🙂

  Skriv gerne en kommentar