Menu
Familieliv / Livet

Sidste dag, igen

Ingen tur i have her til morgen, det er alt for vådt derude og jeg synes også at der er skruet lige lovligt meget ned for temperaturen. Det er stadig juli og der behøver det altså ikke kun at være en 17-18 grader.

I dag er det sidste dag på jobbet. De tre måneder som vikariatet har varet er gået ret så hurtigt og det har været sjovt at være tilbage og jeg har nydt at være samme med nogle af de gamle kollegaer, sådan på hverdagsplan.

Fra mandag ved jeg hvad der venter mig og det er da i det mindste en fordel, for så kan jeg bare klø på og få smidt nogle ansøgninger afsted. Faktisk er der allerede to ansøgninger på vej så det skal som nok gå.

Morgenbollerne er i ovnen, men det er nu ikke fordi at jeg skal have dem med på arbejde, for i dag er der mere end rigeligt med brød, da der er et par kollegaer som går på ferie og da vi kun er 7 i afdelingen ud af 19, kommer vi vist ikke til at lide nogen nød. Nej, bollerne er til Daniel, så han kan få nogle med i skole og dem der bliver til overs, er til Christian til når han engang kommer hjem oppe fra en kammerat som har holdt noget hygge/lan.

Og ved I hvad – i dag er det fredag og selvom regnen siler ned så er det nu alligevel ugens bedste dag. 🙂

Han en dejlig fredag.

2 kommentar

  • Catarina
    31. juli 2010 at 16:34