Menu
Dagligdagen

Jeg spilder min tid

Jeg sidder her på min pind og kan ikke bevæge mig ret langt væk fra pc’en. Jeg har fået en mail fra min fagforening, at jeg skal have cv-samtale i dag og de vil ringe her mellem 10 og 15 og jeg da skal have 2 stillingsopslag klar, som jeg vil søge og at jeg skal kunne se mit cv, som ligger på jobnet.dk (det gamle arbejdsformidlingen). Jeg hadder, at man ikke kan gi’ et mere præcist tidspunkt for opringningen. Der står ydermere i mailen, at samtalen kun tager omkring 10 min. så det skulle være muligt, f.eks at sige før middag eller efter middage. Jeg ved godt at jeg står til rådighed for arbejdsmarkedet, men jeg har ikke mere jeg lige umiddelbart kan lave her indenfor og er derfor ved at gå til af irritation over at vente, jeg føler jeg spilder tiden!

UPDATE KL. 13:30: Så har jeg lige lagt røret og jeg er færdig med at snakke med dem i denne omgang. Godt at klokken ikke nåede at blive 15 inden opkaldet kom. 😕

10 kommentar

  • Catarina
    20. august 2010 at 13:32