Menu
Hverdagen

Jeg spilder min tid

Jeg sidder her på min pind og kan ikke bevæge mig ret langt væk fra pc’en. Jeg har fået en mail fra min fagforening, at jeg skal have cv-samtale i dag og de vil ringe her mellem 10 og 15 og jeg da skal have 2 stillingsopslag klar, som jeg vil søge og at jeg skal kunne se mit cv, som ligger på jobnet.dk (det gamle arbejdsformidlingen). Jeg hadder, at man ikke kan gi’ et mere præcist tidspunkt for opringningen. Der står ydermere i mailen, at samtalen kun tager omkring 10 min. så det skulle være muligt, f.eks at sige før middag eller efter middage. Jeg ved godt at jeg står til rådighed for arbejdsmarkedet, men jeg har ikke mere jeg lige umiddelbart kan lave her indenfor og er derfor ved at gå til af irritation over at vente, jeg føler jeg spilder tiden!

UPDATE KL. 13:30: Så har jeg lige lagt røret og jeg er færdig med at snakke med dem i denne omgang. Godt at klokken ikke nåede at blive 15 inden opkaldet kom. 😕

0

10 kommentar

 • Bente
  20. august 2010 at 13:06

  Ja, vel er det da spild af god tid! Og det er faktisk ret groft, at fagforeningen tillader sig at sætte så langt et tidsinterval på. Håber, du snart kan slippe udenfor … måske endda til solskin, ligesom vi har her? 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. august 2010 at 13:32

   @Bente: Jeg har lige lagt røret så nu er jeg “fri som fuglen”, men solen er for længst erstattet at grå skyer. Måske den kommer igen senere, jeg håber det. 🙂

   Nyd solen lidt for mig. 🙂

   Reply
 • Therese
  20. august 2010 at 16:02

  Det er da trods alt dejligt at det kan foregå over telefonen? Jeg skulle ind til mødet, og det var et halvanden times foredrag efterfulgt af 20 minutters samtale med rådgiveren.
  Nu venter jeg så på at Jobnet kontakter mig til første møde med dem, så jeg kan få godkendt det 6 ugers kursus jeg vil på 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. august 2010 at 16:54

   @Therese: Sådan forløb det også sidste gang for mig og faktisk vil jeg heller møde op og så er det det, end at sidde her på pinde. 😉

   Sidste gang (9 md ledig) kontaktede Jobnet mig overhovedet ikke, så det kan være du kommer til at vente længe.

   Reply
 • Therese
  20. august 2010 at 23:08

  Hold da op, 9 måneder? Troede der var en regel der hed “indenfor 3 måneder”….. så kontakter jeg dem i sidste ende, kurset må jeg jo kun ta indenfor de første 36 måneder som ledig. 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. august 2010 at 07:42

   @Therese: Reglen hedder også tre, men den overholdt de ikke lige i det her tilfælde. 🙂

   Reply
 • Fru E
  21. august 2010 at 07:54

  Kedeligt kedeligt. Håber snart der er bid på jobfronten. Synes i øvrigt det er en underlig facon de bruger. Lænker folk til eget hjem i så mange timer. Man kunne jo have lyst til, at tage ud…..og søge job måske 🙂

  God weekend.

  Reply
  • Catarina
   21. august 2010 at 11:22

   @Fru E: Jeg håber også at der snart viser sig et eller andet, det ville være rart. 🙂

   Ja, i stedet for at spille tiden, kunne jeg , som du skeriver søge job. 😉

   Reply
 • Jens
  21. august 2010 at 09:48

  Den situation kender jeg godt – dog ikke med en fagforening, men med mange andre. Det er nemlig rigtig frustrerende at spilde sin tid på denne måde… og jeg tror det er endnu værre for dig som altid er så aktiv. Det er muligt jeg tager fejl, men jeg kan slet ikke forestille mig at du kan sidde stille. 😆

  Reply
  • Catarina
   21. august 2010 at 11:24

   @Jens: Hi hi, jeg kan som godt sidde stille, men jeg skal helst lave et eller andet når jeg sidder ned, læse eller skrive. derfor er det også sjædlent jeg går i biografen, jeg dur ikke til at sidde så længe uden at foretage mig noget. 😉

   Reply

Skriv en kommentar