Ahhh, det gjorde godt

30. august 2010

Jeg er lige kommet hjem fra en solid omgang spinning. Jeg valgte, som jeg har gjort de sidste mange gange, at cykle derned, og det er altså god opvarmning. Spinning med den lokale “spinning queen” er som altid bare super hårdt, lige noget for mig. 😉 Jeg elsker når jeg virkelig gir’ den en skalle og på det nærmeste føler at jeg er dødnen nær, så har jeg fået det optimale ud af sådan en omgang spinning.

Nu vil jeg smide benene op læne mig tilbage og tage pc’en på skødet og nyde en kop dejlig te. Livet er skisme da dejligt. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply