Ahhh, det gjorde godt

30. august 2010

Jeg er lige kommet hjem fra en solid omgang spinning. Jeg valgte, som jeg har gjort de sidste mange gange, at cykle derned, og det er altså god opvarmning. Spinning med den lokale “spinning queen” er som altid bare super hårdt, lige noget for mig. 😉 Jeg elsker når jeg virkelig gir’ den en skalle og på det nærmeste føler at jeg er dødnen nær, så har jeg fået det optimale ud af sådan en omgang spinning.

Nu vil jeg smide benene op læne mig tilbage og tage pc’en på skødet og nyde en kop dejlig te. Livet er skisme da dejligt. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.