Nem fiskeret

8. september 2010

Her hjemme er vi alt for dårlige til at spise fisk som den varme ret. Vi spiser tit fisk på rugbrød og her tænker jeg på tun, makrel, fiskefrikadeller osv. men som aftensmad, der går det lidt træt. Ikke at vi ikke kan lide det, det kan vi godt, men nogle gange kører vi bare i samme rille. Jeg har dog en fiskeret som er ret simpel at lave og som smager dejligt.

Ingredienser:
500 g sejfillet (man kan sagtens bruge andre fisk)
4 bagekartofler
2 mellem størrelse løg (jeg har også før bruge porre)
6-8 gulerødder
1 fennikel
1 hvidløg eller 3 fed
1/2 flaske hvidvin
1/4 l piskefløde
Salt
Peber

Fremgangsmåde:
Rens grøntsagerne og skær dem i tynde skiver og læg dem i et ovnfast fad sammen med den hakket hvidløg. Hæld hvidvinen hen over og kværn salt og peber over.

Dæk fadet med sølvpapir og bag grøntsagerne i en 200° forvarmet ovn i ca. 60 minutter, hvis laget af grøntsager er lige så tykt som mit. Skær fisken ud i store “firkanter” og stil til side. Tag fadet ud og hæld den 1/4 l piskefløde over og læg fiskestykkerne ovenpå. Stil fadet tilbage i ovnen uden sølvpapir og bag i ca. 10 minutter eller til fisken er færdig. Drys med persille og servere.

Pynt:
Hakket persille.

Velbekomme. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Therese 8. september 2010 at 19:38

  Ja det lyder da både nemt og lækkert. Jeg har en rest torsk i fryseren, måske den skal få lov at gøre grøntsagerne ære en af dagene 🙂

  • Reply Catarina 9. september 2010 at 08:54

   @Therese: Det tror jeg bestemt både torsk og grøntsager vil synes om. 🙂

 • Reply Layoni 29. juni 2019 at 13:05

  Hvorfor har jeg dog ikke set denne opskrift noget før? Jeg elsker fisk, men gider ikke alt for megen bøvl, så dette er den perfekte ret her hjemme til 🙂 Som sagt, så elsker jeg din blog, for den gør min hverdag noget nemmere med alle dine dejlige retter 🙂
  Masser af sommerhilsener fra Layoni 🙂

  • Reply Catarina 11. august 2019 at 21:54

   Håber du kunne lide fisken – eller du selv lavede en der mindede om den og smagte som du ønskede 😊

  Skriv en kommentar