Med tungen lige i munden

12. september 2010

Her bliver installeret, kopieret og opdateret til den store guldmedalje. Produktnøgler afinstalleres og installeres på ny igen. Det er skisme med at holde tungen lige i munden. Og hvis alt forløber uden komplikationer, så er jeg at finde bag ny taster inden længe. Indtil da må I ha’ en dejlig søndag aften. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Bente 12. september 2010 at 22:37

  Og du må ha’ en dejlig nørdet aften :D.
  Hyg dig!

  • Reply Catarina 13. september 2010 at 07:24

   @Bente: Tak skal du have, jeg nu næsten helt på plads, kun et par småting mangler. 🙂

  Skriv gerne en kommentar