Menu
Strøtanker...

Med tungen lige i munden

Her bliver installeret, kopieret og opdateret til den store guldmedalje. Produktnøgler afinstalleres og installeres på ny igen. Det er skisme med at holde tungen lige i munden. Og hvis alt forløber uden komplikationer, så er jeg at finde bag ny taster inden længe. Indtil da må I ha’ en dejlig søndag aften. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Bente
  12. september 2010 at 22:37

  Og du må ha’ en dejlig nørdet aften :D.
  Hyg dig!

  SVAR
  • Catarina
   13. september 2010 at 07:24

   @Bente: Tak skal du have, jeg nu næsten helt på plads, kun et par småting mangler. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar