Menu
Hverdagen / Kunst, kultur, sport & mad

Ordsluger

Her da anden dag, begyndte jeg på den første bog om visekriminalkommisær Carl Mørck og jeg kunne godt se, at det ikke var en bog, jeg kunne nøjes med at læse et par sider af når jeg kom i seng. Så i går, efter endt arbejdsdag, satte jeg mig ved langbordet i én af stolene og smed benene op i en anden. Det var ikke mange pauser i læserriet, kun dem hvor jeg skulle ud hvor jeg synes det er ulækkert at tage læsestof med og så lige da jeg snuppede mig en bid brød. Da resten af familien kom hjem, var jeg efterhånden nået ret så langt ind i bogen, at den virkelig var svær at slippe. Efter aftensmaden satte jeg atter med bogen i hænderne og lagde den ikke fra mig før lidt over 9, men der var jeg også færdig med den. Hvis du endnu ikke har læst Kvinden i buret, så er det klart en bog jeg kan anbefale dig at læse, ja altså, det er hvis du er til krimier.

Nu er jeg gået i gang 2. bog i serien, Fasandræberne og jeg må indrømme, at jeg har rigtig meget lyst bare at sidde og læse hel dagen, men jeg har lige en lille halv arbejdsdag foran mig inden jeg kan læne mig tilbage og sluge nogle flere ord. 🙂

0

12 kommentar

 • Helle K.
  17. september 2010 at 08:13

  Jeg synes faktisk, at Fasandræberne er endnu bedre, så du kommer ikke til at lave andet end at læse i dag 🙂 god fornøjelse.

  Reply
  • Catarina
   17. september 2010 at 08:54

   @Helle K.: Uha, jeg tror det er godt at det er weekend og at Søren har et arrangement i morgen middag – for om ikke andet, så kan jeg da så læse der. 😉

   Reply
 • Bente
  17. september 2010 at 09:20

  Der er altså ikke noget, som når man får fat i sådan en altopslugende bog! Fortsat god læselyst 😉

  Reply
  • Catarina
   17. september 2010 at 10:11

   @Bente: Tak skal du have. 🙂 Den indre spillefilm kørte på højtryk i går og jeg glæder mig til jeg kan kaste mig over den anden. 🙂

   Reply
 • Rejen
  17. september 2010 at 09:34

  Ih, bare jeg havde mere tid til at læse, jeg elsker krimier, men det bliver kun til når jeg går i seng…må til at tage bog med i toget, og så håbe at jeg ikke kører for langt..hehe ….god fornøjelse

  Reply
  • Catarina
   17. september 2010 at 10:12

   @Rejen: Takker og du må da bare se at tage bøger med dig i toget, det er da det oplagte sted at læse. 🙂

   Reply
 • Therese
  17. september 2010 at 10:31

  Jeg elsker at være fanget af en bog 🙂 God læsning, når du er færdig med alt det “kedelige” 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. september 2010 at 12:59

   @Therese: Takker, er nu klar til at kaste mig over den anden bog. 🙂

   Reply
 • Fru E
  17. september 2010 at 12:58

  Kender godt de bøger der kan optage al ens fritid. Elsker at underholde mig selv med en god bog. Disse 3 står på ønskelisten.

  God weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. september 2010 at 13:01

   @Fru E: Der er tre for 200,- i bog og idé, ja det er ikke for at friste. 😉 Ejj, glæd dig til at læse dem. Jeg er glad for at jeg har de to andre, så jeg bare kan gå i gang med nr. 2, n hvor jeg er færdig med den første. 🙂

   Reply
 • Marianne
  17. september 2010 at 20:33

  Der er intet som en god bog, jeg elsker, når bøger løber af med mig. Tak for anbefalingen.

  Reply
  • Catarina
   18. september 2010 at 07:43

   @Marianne: Velbekomme og velkommen til siden her – det er altid dejligt når nye kommentatorer kikker ind. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar