Menu
Hverdagen / Kunst, kultur, sport & restaurantbesøg

Ordsluger

Her da anden dag, begyndte jeg på den første bog om visekriminalkommisær Carl Mørck og jeg kunne godt se, at det ikke var en bog, jeg kunne nøjes med at læse et par sider af når jeg kom i seng. Så i går, efter endt arbejdsdag, satte jeg mig ved langbordet i én af stolene og smed benene op i en anden. Det var ikke mange pauser i læserriet, kun dem hvor jeg skulle ud hvor jeg synes det er ulækkert at tage læsestof med og så lige da jeg snuppede mig en bid brød. Da resten af familien kom hjem, var jeg efterhånden nået ret så langt ind i bogen, at den virkelig var svær at slippe. Efter aftensmaden satte jeg atter med bogen i hænderne og lagde den ikke fra mig før lidt over 9, men der var jeg også færdig med den. Hvis du endnu ikke har læst Kvinden i buret, så er det klart en bog jeg kan anbefale dig at læse, ja altså, det er hvis du er til krimier.

Nu er jeg gået i gang 2. bog i serien, Fasandræberne og jeg må indrømme, at jeg har rigtig meget lyst bare at sidde og læse hel dagen, men jeg har lige en lille halv arbejdsdag foran mig inden jeg kan læne mig tilbage og sluge nogle flere ord. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

12 Kommentar

  • Catarina
    17. september 2010 at 08:54