Kontordag

20. september 2010

Mens regnen stort set har silet ned siden det meste af formiddagen, har jeg faktisk været ret så effektiv og nået alt det jeg havde sat mig for at nå. Nu er den officielle arbejdsdag slut og jeg kan, med ro i sindet, kaste mig over noget de sidste 50 sider i Fasandræberne.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 20. september 2010 at 14:08

  og god fornøjelse med den 🙂
  Jeg har spekuleret mig gul og grøn – hvad er det líge, du har fotograferet?

  • Reply Catarina 20. september 2010 at 16:17

   @Helle K.: Takker. 🙂 Det er bare en lotus stage jeg har fotograferet. 🙂

 • Reply Fru E 20. september 2010 at 20:14

  Hehe, det var også derfor jeg skulle ind i kommentarerne på denne. Kunne heller ikke se hvad det var 😉

  • Reply Catarina 20. september 2010 at 20:40

   @Fru E: Hi hi du skal være velkommen. 😆

  Skriv gerne en kommentar