Menu
Dagligdagen

Kontordag

Mens regnen stort set har silet ned siden det meste af formiddagen, har jeg faktisk været ret så effektiv og nået alt det jeg havde sat mig for at nå. Nu er den officielle arbejdsdag slut og jeg kan, med ro i sindet, kaste mig over noget de sidste 50 sider i Fasandræberne.

0

4 kommentar

 • Helle K.
  20. september 2010 at 14:08

  og god fornøjelse med den 🙂
  Jeg har spekuleret mig gul og grøn – hvad er det líge, du har fotograferet?

  Reply
  • Catarina
   20. september 2010 at 16:17

   @Helle K.: Takker. 🙂 Det er bare en lotus stage jeg har fotograferet. 🙂

   Reply
 • Fru E
  20. september 2010 at 20:14

  Hehe, det var også derfor jeg skulle ind i kommentarerne på denne. Kunne heller ikke se hvad det var 😉

  Reply
  • Catarina
   20. september 2010 at 20:40

   @Fru E: Hi hi du skal være velkommen. 😆

   Reply

Skriv en kommentar