Atju!

31. oktober 2010

Lyset bagfra er ikke godt (det er for hårdt) på det her billede, men billedet er så sjovt fordi jeg helt klar fornemmer Lauras kildren i næsen. 🙂 Om lidt ligger jeg så ligger der flere billeder fra dagens shoot ind i billede arkivet under “Portrætter

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

9 kommentarer

 • Reply Helle K. 31. oktober 2010 at 15:51

  Det er et rigtig sjovt billede – også fordi det er sådan et “en chance billede” – det kan ikke opstilles. Jeg ser frem til resten af skuddene 🙂

  • Reply Catarina 31. oktober 2010 at 15:57

   @Helle K.: Det er det nemlig og med den krudt i rumpeten hun havde, var det med at skyde når hun sad stille. 😉

 • Reply rejen 31. oktober 2010 at 16:53

  Dejligt billede selvom lyset er forkert…..hvor er hun sød, og glæder mig til at se de andre billeder…..

  • Reply Catarina 31. oktober 2010 at 16:55

   @rejen: Ja, hun er kær. 🙂 Billederne ligger allerede under Portrætter. 😉

 • Reply På sporet af succes 31. oktober 2010 at 20:52

  Wauw… sikke et skønt billede. Det er som man siger, et billede siger mere end tusind ord.

  Nu vil jeg gå på opdagelse i resten af din blog. Ser meget interessant ud.

  Cammilla

  • Reply Catarina 1. november 2010 at 08:11

   @På sporet af succes: Velkommen til siden her. 🙂

   Et skønt billede af en skøn tøs.

 • Reply Helle K. 1. november 2010 at 14:17

  Skønne billeder af en glad og sød lille pige 🙂

  • Reply Catarina 1. november 2010 at 14:35

   @Helle K.: Ja, hun er herlig. Jeg sender dig lige en mail med et link til alle billederne. 😉

 • Reply Mit bedste babyfoto 22. februar 2011 at 19:55

  […] svært, jeg kunne tage det lette udvej og snuppe et af dem, jeg var ude at ta’ af en meget ung dame sidste efterår, men jeg har valgt et billede af min søn, taget d. 25. august 1994, han er altså […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.