Menu
Livet

Social weekend

Den kommende weekend skal jeg til blogtræf i København og når jeg nu er på de kanter, så skal ældste sønnen også lige have et knus og lidt lækkerier, ligesom de to skønne tøser han deler lejlighed med skal. Jeg glæder mig til at se hvordan de har fået sig indrettet og til at høre hvad han synes om det at være flyttet hjemmefra. Jeg er helt sikker på han synes det er vildt fedt, det gjorde jeg i hver fald, dengang for rigtig mange år siden. 😉

Jeg glæder mig til også at hilse på en masse dejlige blogger, hvoraf nogle er kendte ansigter, fra et tidligere blogtræf, men mange er, for mig, også helt nye ansigter. Det skal nok blive hyggeligt og jeg er slet ikke i tvivl om at snakken nok skal flyde ubesværet.

Og så skal jeg kramme en super skøn og dejlig veninde. Som jeg glæder mig. 🙂

9 kommentar

  • Catarina
    9. november 2010 at 21:29