Social weekend

9. november 2010

Den kommende weekend skal jeg til blogtræf i København og når jeg nu er på de kanter, så skal ældste sønnen også lige have et knus og lidt lækkerier, ligesom de to skønne tøser han deler lejlighed med skal. Jeg glæder mig til at se hvordan de har fået sig indrettet og til at høre hvad han synes om det at være flyttet hjemmefra. Jeg er helt sikker på han synes det er vildt fedt, det gjorde jeg i hver fald, dengang for rigtig mange år siden. 😉

Jeg glæder mig til også at hilse på en masse dejlige blogger, hvoraf nogle er kendte ansigter, fra et tidligere blogtræf, men mange er, for mig, også helt nye ansigter. Det skal nok blive hyggeligt og jeg er slet ikke i tvivl om at snakken nok skal flyde ubesværet.

Og så skal jeg kramme en super skøn og dejlig veninde. Som jeg glæder mig. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

9 kommentar

 • Reply rejen 9. november 2010 at 20:28

  Hej Catarine, jeg glæder mig også til blogtræf, det bliver rigtigt hyggeligt og sjovt at møde andre bloggere udenfor “nettet”….Så får du da også en rimelig travl weekend..med søn bloggere, og veninde..hav en god aften….

  • Reply Catarina 9. november 2010 at 21:29

   @rejen: Ja, men det er med at slå flere fluer med et smæk, når jeg nu er på de kanter. 🙂

   Glæder mig til at se dig IRL.

 • Reply Helle K. 9. november 2010 at 20:42

  Det lyder som en rigtig hyggelig weekend 🙂
  God fornøjelse til den tid.

  • Reply Catarina 9. november 2010 at 21:29

   @Helle K.: Ja, jeg håber den bliver det, ellers er det min egen skyld. 😉

 • Reply Pia 10. november 2010 at 05:49

  Tillykke til alle os der får glæden af dig, meget meget dejlig lørdag at se frem til, ikke kun for dig:o)

  • Reply Catarina 10. november 2010 at 07:38

   @Pia: 🙂 ses smukke.

 • Reply Annette's space 10. november 2010 at 11:20

  Nej hvor hyggeligt Catarina, jeg havde ikke lige fanget op på at du også kommer 😀
  Glæder mig til at se dig lørdag eftermiddag (og alle de andre også selvfølgeligt)..
  Ha en dejlig dag 🙂

  • Reply Catarina 10. november 2010 at 12:10

   @Annette’s space: Aii kommer du også 🙂 glæder mig rigtig meget til at møde dig IRL.

   Vi ses – og ha’ en dejlig onsdag. 😉

 • Reply Catarina 13. november 2010 at 07:07

  […] tasterne det næste døgns tid, så I må hygge jeg så længe, for det vil jeg med garanti gøre. Ses på den anden […]

 • Skriv en kommentar