Maser af regn

12. november 2010

Føj, hvor har det regnet her på Fyn i dag. Ikke noget med byger, nej den har stået på vedvarende regn lige indtil midt på eftermiddagen, hvor der endelig var et ophold. Men det opholdet i regnen varede ikke ved, for her til aften startede regnen igen og nu har vinde også taget fart hvilket får regnen til pisker i hidsige toner mod ruderne. Her er der tændt op i brændeovnen for at gi’ lidt ekstra lune, om ikke andet så psykologisk. 😉


~Mobilbillede.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply rejen 12. november 2010 at 20:02

  Æv, her blæser det også meget….

  • Reply Catarina 12. november 2010 at 20:05

   @rejen: En rigtigt efterårsdag. 🙂

 • Reply Ursula 12. november 2010 at 20:59

  Øv for et møgvejr….men sikken et flot billede 😉

  • Reply Catarina 13. november 2010 at 06:53

   @Ursula: Ja, det er da en trøst, at uanset vejret er det muligt at ta’ gode bileder. 😉

  Leave a Reply